طرز تهیه خورش مرجو/آشپزی

طرز تهیه خورش مرجو/آشپزی

مواد لازم گوشت گوسفندی: 300- 400 گرم. پیاز: 2 تا بزرگ. عدس: 2 مشت پر !! سیب زمینی: 1 دونه متوسط آلو طالقان، بخارا یا برقانی: 1 مشت! نمک، فلفل، زرچوبه، دارچین زعفران رب گوجه آبغوره روش پخت پیازها رو خلال کردم و با زرچوبه تفت دادم تا طلایی بشه، 2، 3 قاشقش رو برداشتم

طرز تهیه چیکن کیِف/آشپزی

طرز تهیه چیکن کیِف/آشپزی

چیکن کیِف یا کیِفسکی مواد لازم برای 4 نفر: کره نرم شده 60 گرم سیر رنده شده یک حبه آبلیمو 2 قاشق غذاخوری سبزیجات معطر ساطوری 3 قاشق غذاخوری سینه مرغ بدون استخوان 4 عدد هر کدام حدود 200 گرم روغن آفتابگردان 6 قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه روش تهیه: -سینه مرغ را شسته،

آموزش دسرهای سیاه و سفید/دسر

آموزش دسرهای سیاه و سفید/دسر

  دسرهای سیاه و سفید  – دسرهای سیاه و سفید مواد لازم    آرد: 175 گرم    شکر: 100 گرم    تخم‌مرغ: یک عدد    کره ذوب شده: 75 گرم    آب‌جوش: 60 میلی‌لیتر    شیر ولرم: 60 میلی‌لیتر    پودر بادام: 60 گرم    بیکینگ‌پودر: یک قاشق چای‌خوری    وانیل: یک‌سوم قاشق چای‌خوری   

برگه سیب دارچینی خوردی/دسر

برگه سیب دارچینی خوردی/دسر

سیب حاوی هیدرات کربن طبیعی است، به همین دلیل مصرف آن باعث تنظیم میزان قند خون می‌شود. تجزیه تدریجی هیدرات کربن آن باعث می‌شود مدت بیشتری احساس سیری کنید. میزان هیدرات کربن موجود در سیب‌ها متفاوت است. معمولا در انواع سبز میزان این قند کمتر و در انواعی مثل سیب لبنان یا سیب گلاب مقدار

آموزش کوکوی تره/اشپزی

آموزش کوکوی تره/اشپزی

گروه غذایی: کوکو – املت (خاگینه) – انواع کوکو مدت زمان آماده شدن: بسیار سریع ابزارهای مورد نیاز: گاز دستور: ایرانی – فرنگی دستورهای خاص: غذاهای بدون گوشت – گیاهی مواد لازم: تره: 850 گرم تخم مرغ: 4 عدد نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه و کاری: به مقدار لازم روغن مایع: به مقدار لازم

کره سبزیجات مناسب برای تغذیه ی مدرسه/آشپزی

کره سبزیجات مناسب برای تغذیه ی مدرسه/آشپزی

  مواد لازم :  کره  100 گرم  جعفری تازه خرد شده  1 قاشق چایخوری  ریحان تازه خرد شده  1 قاشق چایخوری  تره تازه خرد شده  1 قاشق چایخوری نمک به مقدار لازم سیر به دلخواه 2 حبه طرز تهیه : کره را در دمای اتاق میگذاریم تا کمی نرم شود. بعد از آن سبزیجات و

طرز تهیه سس ریحان/دسر

طرز تهیه سس ریحان/دسر

  مورد مصرف : پیش غذا مناسب فصل : همه فصول آماده سازی : 15 دقیقه پخت : 15 دقیقه مواد لازم برای 3 نفر :  روغن زیتون  1/2 لیوان  سرکه سیب 1/3 لیوان  روغن کنجد به میزان لازم  آویشن به میزان لازم  پودر زیره  نصف قاشق چای خوری  پودر زنجبیل به میزان لازم  شکر

طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکای خونگی/شیرینی

طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکای خونگی/شیرینی

خب من دستور این خمیرو از وبلاگ پارانزیم گرفتم! خیلی آسون و راحت هیچ دردسریم نداره. فقط اینکه باید تا حد امکان ناااااااااااااااااااااااااااااااازک بازشه. درحدپاره شدن. اصلا” نترسید راحت باز میشه! عین یوفکاهای بیرون ورقه ای نمیشه ولی خب درحد یه خمیر خونگی خیلی خوبه! اگه مصرف غذایی داره توش نمک و فلفل میزنیم اگه

آموزش  دسر گلدونی  شیک و خوشمزه /شیرینی

آموزش دسر گلدونی شیک و خوشمزه /شیرینی

  یک و خوشمزه ! . موادلازم: کیک شکلاتی آبدار بهترین گزینه س هم بخاطر رنگش هم طعمش خامه ی فرم گرفته موز و گردو در صورت تمایل مراحل هم که واضحه! کیک و پودر میکنیم و به ترتیب لایه لایه کیک و خامه میذاریم. گل رو هم تهشو سلفون میپیچیم و میکنیم تو گلدونمون!

آموزش کیک با سفیده ی تخم مرغ/شیرینی

آموزش کیک با سفیده ی تخم مرغ/شیرینی

بیشتر وقتا سفیده هایی رو اضافه میاریم که نمیدونیم چیکارکنیم! همیشه سفیده های اضافی رو دور نریزین بذارین فریزر استفاده های زیادی میشه ازش کرد! یکیش همین کیک! موادلازم: سفیده ی تخم مرغ: 3 عدد آرد: 2 پ شیر: 2/3 پ شکر: 1 پ روغن مایع: 2/3 پ بکینگ پودر: 2 ق چ سرصاف وانیل