طرز تهیه سس ریحان/دسر
مورد مصرف : پیش غذا مناسب فصل : همه فصول آماده سازی : 15 دقیقه پخت : 15 دقیقه مواد لازم برای 3 نفر : روغن زیتون 1/2 لیوان سرکه سیب 1/3 لیوان روغن کنجد به میزان لازم آویشن به میزان لازم پودر زیره نصف قاشق چای خوری پودر زنجبیل به میزان لازم شکر
مورد مصرف : پیش غذا
مناسب فصل : همه فصول
آماده سازی : 15 دقیقه
پخت : 15 دقیقه
مواد لازم برای 3 نفر :
روغن زیتون | 1/2 لیوان |
سرکه سیب | 1/3 لیوان |
روغن کنجد | به میزان لازم |
آویشن | به میزان لازم |
پودر زیره | نصف قاشق چای خوری |
پودر زنجبیل | به میزان لازم |
شکر | نصف قاشق چای خوری |
آبلیمو | 3 قاشق چای خوری |
کنجد | 1 قاشق چای خوری |
گیاه کاکوتی | 5 عدد برگچه |
* برگ ریحان | 5 یا 6 عدد |
* سیر تازه | 4 عدد |
تربچه کوچک | 1 عدد |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
* گیاه کاکوتی 5 عدد برگچه، در صورت نبود عرق کاکوتی 1.3لیوان
* سیر تازه 4 عدد ،در صورت تازه نبودن پودر سیر 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه :
طرز تهیه سس ریحان ، این سس یک سس ابتکاریه. خانواده بینهایت لذت بردن.درست کردنش خیلی راحته . سس ریحان برای چاقها علاوه بر اینکه مضر نیست مفید هم هست.
تمام مواد را درون میکساتور میکس کرده و سس ریحان رو به عنوان سسی بسیار خوشمزه با هر نوع سالاد میتوان سرو کرد.
* با کاهو ژاپنی وجوانه گندم کمی گوجه فرنگی و فلفل دلمه رنگی و هویچ برای تزیین سالاد بی نظیر میشه.
برچسب ها :سس
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0