کد خبر : 10331
تاریخ انتشار : یکشنبه 23 شهریور 1393 - 14:39

طرز تهیه سس ریحان/دسر

طرز تهیه سس ریحان/دسر

  مورد مصرف : پیش غذا مناسب فصل : همه فصول آماده سازی : 15 دقیقه پخت : 15 دقیقه مواد لازم برای 3 نفر :  روغن زیتون  1/2 لیوان  سرکه سیب 1/3 لیوان  روغن کنجد به میزان لازم  آویشن به میزان لازم  پودر زیره  نصف قاشق چای خوری  پودر زنجبیل به میزان لازم  شکر

 

طرز تهیه سس ریحان,درست کردن سس ریحان

مورد مصرف : پیش غذا
مناسب فصل : همه فصول
آماده سازی : 15 دقیقه
پخت : 15 دقیقه

مواد لازم برای 3 نفر :

 روغن زیتون  1/2 لیوان
 سرکه سیب 1/3 لیوان
 روغن کنجد به میزان لازم
 آویشن به میزان لازم
 پودر زیره  نصف قاشق چای خوری
 پودر زنجبیل به میزان لازم
 شکر  نصف قاشق چای خوری
آبلیمو  3 قاشق چای خوری
 کنجد 1 قاشق چای خوری
گیاه کاکوتی 5 عدد برگچه
* برگ ریحان 5 یا 6 عدد
* سیر تازه 4 عدد
تربچه کوچک 1 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم

* گیاه کاکوتی 5 عدد برگچه، در صورت نبود عرق کاکوتی  1.3لیوان
* سیر تازه 4 عدد ،در صورت تازه نبودن پودر سیر 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه :
طرز تهیه سس ریحان ، این سس یک سس ابتکاریه. خانواده بینهایت لذت بردن.درست کردنش خیلی راحته . سس ریحان برای چاقها علاوه بر اینکه مضر نیست مفید هم هست.

تمام مواد را درون میکساتور میکس کرده و سس ریحان رو به عنوان سسی بسیار خوشمزه با هر نوع سالاد میتوان سرو کرد.

* با کاهو ژاپنی وجوانه گندم کمی گوجه فرنگی و فلفل دلمه رنگی و هویچ برای تزیین سالاد بی نظیر میشه.

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *