طرز تهیه ژله بریلو/دسر
اد لازم شکر 450 گرم آب 400گرم آگار
اد لازم شکر 450 گرم آب 400گرم آگار
برای شبهای خنک پاییزی که در پیش داریم این نوشیدنی خوشمزه رو نوش جان کنید ! مواد لازم : پودر نسکافه گلد(نسکافه طلایی یا معمولی) . شکلات تلخ .(درصد تلخی شکلات به سلیقتون بستگی داره میتونید از شکلات شیری هم استفاده کنید ) آب جوش یا شیر شکلات رو به
متاسفانه در چند سال اخیر شاهد رشد بیماری سرطان، بوده ایم. پزشکان این بیماری را ناشی از امواج ماهواره ای و تغذیه نا مناسب می دانند. اگر یکی از عزیزتان در حال مبارزه با این بیماری است، بهتر است در تغذیه او دقت کنید تا سیستم ایمنی بدن بیمارتان را بالا ببرید. زیرا کسانی که
همواره هستند افرادی در خانواده که به خوردن سس سفید سالاد آلرژی دارند یا عده ای که برای دوری از چاقی بیش از حد خوردن سس را برای خود ممنوع کرده اند. برای این دسته افراد طرز تهیه نوعی سس را آموزش داده ایم که یک نوع سس رژیمی محسوب می شود. مواد لازم : آرد : سه قاشق
مواد لازم : هلو: 4 تا 5 کیلو خمیر ترش: یک قاشق سوپ خوری سرکه: 2 لیوان نمک: 3 قاشق غذاخوری شکر: نصف لیوان طرز تهیه : ابتدا هلوها را شسته و بگذارید کاملا خشک شود. هسته آنها را درآورده و میوه آن را خرد کنید و در ظرف مناسب و مخصوص تهیه سرکه بریزید. خمیر
اگر عشق پاپکورن هستید و در مواقع بیکاری یا فیلم دیدن یک کاسه بزرگ از انواع نمکی و پنیری آن روی پایتان است و دایم می خورید، توصیه می کنیم یک مدل جدید از آن را امتحان کنید. اگر عشق پاپکورن هستید و در مواقع بیکاری یا فیلم دیدن یک کاسه بزرگ از انواع نمکی
مواد لازم: گردو: 250 گرم سس مایونز: 2 پیمانه نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم ژامبون گوشت: 200 گرم هویج: 5 عدد گوجه فرنگی گیلاسی: به مقدار لازم جهت تزیین پودر سیر: به مقدار لازم پنیر خامه ای: 150 گرم ماست خامه ای: 2 پیمانه نان تست: 2 بسته مرغ پخته: 500 گرم مرغ
کیک قابلمه ای بدون فر مواد لازم: آرد 3لیوان شکر 1 لیوان و نیم روغن که فرق نمیکنه مایع و جامد بودنش 1 لیوان شیر 1 لیوان تخم مرغ 5 عدد وانیل 1/4 قاشق چ بکینگ پودر 1 قاشق و نیم غذاخوری پودر کاکائو:2 قاشق برای داخل کیک و 2 قاشق برای
مواد اولیه : فلفل سبز شیرین نیم كیلو نمك 5قاشق غذاخوری ترخان 2شاخه سركه به میزان لازم سیر 5تا7عدد ادویه ترشی به میزان لازم فلفل قرمز نصف قاشق غذاخوری طرز تهیه : ابتدا فلفل سبز را شسته و بگذارید خشك شود.نمك را به همراه 6قاشق آب مخلوط كرده و روی حرارت قرار دهید تا به
زردآلو روغن یکی دیگر از دسر ها ومیان وعده های خوشمزه کرمانشاهی زردآلو روغن است . که معمولا از زردآلوهای غیر پیوندی و زرد رنگ استفاده میشود ولی من به علت عدم دسترسی به این زردآلو از زردآلوی پیوندی که رنگ روشن تری دارد استفاده کردم .زردآلو را با روغن حیوانی