طرز تهیه ترشی چغاله بادام [چاقاله] خوشمزه و مجلسی خانگی
ترشی چغاله بادام یا ترشی چاقاله از ترشی های خوشمزه فصل بهار است که به راحتی می توانید با مواد در دسترس و دستور پخت آسان و ساده در منزل با چغاله بادام، سرکه، نمک تهیه نمایید.
ترشی چغاله بادام یا ترشی چاقاله از ترشی های خوشمزه فصل بهار است که به راحتی می توانید با مواد در دسترس و دستور پخت آسان و ساده در منزل با چغاله بادام، سرکه، نمک تهیه نمایید.
بهار نارنج دارای خواص زیادی است، می توانید با گل های تازه بهار نارنج می توانید مربای خوشمزه خانگی تهیه کنید
کدو سبز یکی از صیفیجات بسیار مفید و با خاصیت است. از جمله خاصیتهایی که کدو سبز دارد میتوان به کاهش فشار خون، خواص ضدسرطان، کمک به سلامت قلب و بهبود عملکرد دستگاه گوارش اشاره کرد.همچنین کدو سبز در رژیم غذایی افرادی که رژیم گیاهخوانی دارند بسیار دیده میشود.
امروز براتون آموزش سوپ خوش رنگ کدو سبز رو آماده کردیم. این سوپ خیلی راحت و ساده و در مدت زمان کمی آماده میشود. الان که فصل کدوست بهتر است این سوپ پرخاصیت و مقوی را امتحان کنید!
کدو سبز یکی از صیفیجات بسیار مفید و با خاصیت است. از جمله خاصیتهایی که کدو سبز دارد میتوان به کاهش فشار خون، خواص ضدسرطان، کمک به سلامت قلب و بهبود عملکرد دستگاه گوارش اشاره کرد
سوپ جو پرک یکی از سوپ های راحت و پرطرفدار است که با انواع سبزیجات مختلف میتوانید آن را آماده کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید، یکی از پرکاربرد ترین پیش غذاهای مهمانیها و دوره همیها است
یکی از محبوبترین غذاهای بهاری در استان لرستان شنگپلو است. شنگ نوعی تره کوهی است که در فصل بهار میروید و خواص بسیار زیادی دارد. شنگپلو یک غذای مقوی در فصل بهار است که کمک شایانی به سازوکار بدن و دفع سموم از آن میکند
پلوی بحرینی غذایی با زرشک و مرغ و بادام با طعمی شبیه طعم غذاهای ایرانی میباشد. درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.
ما با غذاهای ایتالیایی از جمله پاستا، پیتزا و ماکارونی آشنا هستیم، شاید هم جزو محبوب ترین غذاهایمان باشند. حالا بیایید پلویی خوشمزه و زیبا از بحرین را امتحان کنیم که حتما با ذائقهی ایرانی متناسب است.
نان رمضان تبریزی مانند نان های حجیم است با این تفاوت که روی آن شربت یا شهد می ریزیم. این نان همانطور که از نامش مشخص است برای ماه رمضان و موقع افطار مناسب است که معمولا به جای زولبیا و بامیه در کنار چای سرو می شود
آبگوشت یکی از غذاهای محلی ایرانی است که اوایل در آذربایجان تهیه می شده و کم کم مردم شهر های مختلف به این غذای خوشمزه علاقمند شدند و تبدیل به یکی از غذاهای سنتی معروف ایرانی شد