کد خبر : 18816
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 29 فروردین 1402 - 9:51

طرز تهیه آبگوشت باقلا غذای ایرانی محلی و خوشمزه

طرز تهیه آبگوشت باقلا غذای ایرانی محلی و خوشمزه

آبگوشت یکی از غذاهای محلی ایرانی است که اوایل در آذربایجان تهیه می شده و کم کم مردم شهر های مختلف به این غذای خوشمزه علاقمند شدند و تبدیل به یکی از غذاهای سنتی معروف ایرانی شد

طرز تهیه آبگوشت باقلا غذای ایرانی محلی و خوشمزه

آبگوشت یکی از غذاهای پر طرفدار در سراسر ایران است که با طرز تهیه های مختلفی تهیه می گردد. در پخت یا تهیه آبگوشت از گوجه، نخود، گوشت آبگوشتی و … استفاده می شود که با استفاده از لیمو عمانی، آبگوشت دارای عطری فوق العاده می شود.

آبگوشت یکی از غذاهای محلی ایرانی است که اوایل در آذربایجان تهیه می شده و کم کم مردم شهر های مختلف به این غذای خوشمزه علاقمند شدند و تبدیل به یکی از غذاهای سنتی معروف ایرانی شد. در تهیه آبگوشت باقلا از لپه باقلا استفاده می شود که معمولا در تهیه آبگوشت های معمولی از آن استفاده نمی گردد. طرز تهیه آبگوشت باقلا در این مطلب قرار گرفته است.

 

شما می توانید در مدت زمان کمی مواد اولیه آبگوشت را آماده سازی کنید و فقط پخت آن ممکن است چند ساعت طول بکشد تا بسیار خوب جا بیفتد و دارای عطری عالی شود. تعداد استفاده از لیمو عمانی به شما بستگی دارد ولی مقدار پیشنهاد شده ۴ عدد می باشد.

آبگوشت باقلا خوشمزه

مواد لازم

  • سیر ۲ حبه
  • پیاز ۲ عدد
  • لیمو عمانی ۴ عدد
  • لپه باقلا ۲ لیوان
  • گوجه فرنگی ۴ عدد
  • گوشت آبگوشتی ۳۰۰ گرم
  • روغن به مقدار لازم
  • دارچین به مقدار لازم
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل سیاه  به مقدار لازم
  • ادویه کاری به مقدار لازم
  • زرد چوبه به مقدار لازم
READ
طرز تهیه کباب زردک/آشپزی

آبگوشت باقلا با طعمی عالی

طرز تهیه آبگوشت باقلا محلی

ابتدا برای تهیه آبگوشت باقلا باید لپه ها را از شب قبل درون کاسه ای که مقداری آب دارد بریزید تا خیس بخورد. سپس ۲ عدد پیاز را پوست کنید و با استفاده از چاقو آن را نگینی خرد کنید و قابلمه ای مناسب را با مقداری روغن بر روی حرارت متوسط قرار دهید.

در مرحله دوم پیاز را درون قابلمه بریزید و تا زمانی که شیشه و سبک شود، تفت دهید. پس از شیشه ای و سبک شدن پیاز مقداری زردچوبه بی افزایید و در حدی که مخلوط شوند هم بزنید. سیر ها را رنده کنید و در قابلمه ریخته و یک دقیقه تفت دهید.

در ادامه ۴ عدد گوجه فرنگی را به صورت نگینی خرد کنید. پس از نگینی خرد کردن گوجه فرنگی ها را به همراه گوشت آبگوشتی به قابلمه بی افزایید و با استفاده از قاشق چوبی آن ها را تفت دهید. حالا ادویه ها را بی افزایید و ۲ دقیقه باهم تفت بدهید.

شش لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و درب قابلکمه را بگذارید. ۴۰ الی ۴۵ دقیقه منتطر بمانید تا آبگوشت نیم پز شود. در حین آب پز شدن ۴ عدد لیمو عمانی را به همراه لپه آب کشی شده در آبگوشت باقلا بریزید. مقداری نمک بی افزایید.

READ
یک سوپ دلچسب، لذیذ و پاییزی/آشپزی

 

پس از گذشت مدت زمان ۱ ساعت دیگر آبگوشت باقلا آماد است و اگر آب باقی طرز تهیه آبگوشت باقلا لذیذمانده در قابلمه زیاد بود درب قابلمه را بردارید تا مقداری از آب آبگوشت تبخیر شود و در آخر آبگوشت را درون کاسه یا ظرف مورد نظر سرو به همراه سنگک سرو کنید. نوش جان.

منبع :آرگا

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *