انگشت های  کباب شده/آشپزی

انگشت های کباب شده/آشپزی

    مواد لازم (برای 4 نفر) : گوشت چرخ کرده: 500 گرم پیازرنده کرده: 1 عدد جعفری خرد شده: 3 قاشق پر رب گوجه فرنگی: 1 قاشق پر زیره: 1 قاشق زعفران آسیاب کرده: به مقدار کم نمک و فلفل: به میزان لازم   طرز تهیه:  پیاز رو رنده کرده و با گوشت ورز

دستور پخت قیمه نذری /آشپزی

دستور پخت قیمه نذری /آشپزی

در ماه محرم هر شهر ایران، حال و هوای خودش را دارد و غذاهای نذری آنها هم برگرفته از همین حال و هوا است. لقمه: در ماه محرم هر شهر ایران، حال و هوای خودش را دارد که به تفاوت های فرهنگی هر شهر بر می گردد. این تفاوت های فرهنگی از روش برگزاری مراسم

طرز پخت حلیم بادمجان/آشپزی

طرز پخت حلیم بادمجان/آشپزی

    مواد لازم : برای 4 الی 6 نفر گوشت 0/5 کیلو عدس 150 گرم بادمجان 3 عدد کشک 1 لیوان پیاز 2 عدد سیر سرخ کرده 1 قاشق سوپخوری نعنا خشک 1 قاشق سوپخوری فلفل به مقدار کافی نمک به مقدار کافی زرد چوبه به مقدار کافی طرز تهیه حلیم بادمجان :  

آموزش پخت خورش نارنگی/ آشپزی

آموزش پخت خورش نارنگی/ آشپزی

    خورش نارنگی   مرغ 4 تکه  .  هویج 4 عدد  .  نارنگی 5 عدد  .  آبلیمو 2 قاشق غذاخوری آرد 1 قاشق غذاخوری  .  شکر 1 قاشق غذاخوری  .  خلال پوست نارنگی 1 لیوان زعفران دم کرده 1 قاشق چایخوری  .  پیاز 1 عدد  .  روغن و نمک مقدار لازم     طرز

طرز تهیه آش شله مشهد/غذای محلی

طرز تهیه آش شله مشهد/غذای محلی

    آش شله مشهد   گوشت گوسفند 500 گرم  .  بلغور گندم 1 لیوان  .  برنج 1/2 لیوان .  باقلا 1/2 لیوان نخود 1/2 لیوان  .  لوبیا قرمز 1/2 لیوان  .  لوبیا سفید 1/2 لیوان  .  لوبیا چیتی 1/2 لیوان خورشت قیمه آماده 2 لیوان  .  پیاز 5 عدد  .  روغن 5 قاشق غذاخوری 

دستور پخت تركــمني پلــو (غذاي محلي تركمن صحرا) /آشپزی

دستور پخت تركــمني پلــو (غذاي محلي تركمن صحرا) /آشپزی

    گل بانو:اين غذا به علت نداشتن مرغ و گوشت براي افرادي كه رژيم غذايي خاصي دارند بسيار مناسب بوده … مواد اولیه :     برنج يك كيلوگرم     بادنجان يك كيلوگرم     گوجه‌فرنگي دو كيلوگرم     پياز سفيد بزرگ سه عدد     سيب‌زميني 250 گرم     زعفران دم‌كرده دو قاشق غذاخوري     زردچوبه

طرز تهیه خوراک چغندر سبز/آشپزی

طرز تهیه خوراک چغندر سبز/آشپزی

آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۳۵ دقیقه مواد لازم برای ۴ نفر :  نمک به میزان لازم  گوشت بیکن  ۱۰۰ گرم  چغندر سبز  ۴۵۰ گرم  پیاز رنده شده  یک چهارم فنجان  سیر بزرگ، خرد شده  یک عدد فلفل قرمز یک چهارم قاشق غذاخوری سرکه یک ششم فنجان همانطور که می‌دانید چغندر یکی از

طرز تهیه فرفره‌های خوردنی/ آشپزی

طرز تهیه فرفره‌های خوردنی/ آشپزی

دکور غذا و خوراکی در تشدید میل بیننده برای خوردن بیشترین تاثیر را دارد. این فرفره‌های خوردنی در واقع پیتزای رولتی هستند و به عنوان یک میان وعده خوشگل و خوشمزه یا یک شام سبک و ساده می توان آن را میل کرد.     • مواد لازم   یک پاکت پودر خمیر پیتزا یک

آشنایی با روش تهیه‌ی ته‌چین انگشتی آشنایی با روش تهیه‌ی ته‌چین انگشتی  در قابلمه‌ای آب را جوش آورده، آب برنج خیس‌خورده را خالی کرده، برنج را داخل آن می‌ریزیم تا بجوشد.  ته‌چین انگشتی  مواد اولیه  برنج                                                                            آشنایی با روش تهیه‌ی ته‌چین انگشتی    /آشپزی
دستور تهیه کارپاچیو/آشپزی

دستور تهیه کارپاچیو/آشپزی

مواد لازم : روغن زیتون= 2 قاشق سوپ خوری فیله گوشت گاو چرب= 300 گرم نخود فرنگی =100 گرم لیموی برش داده شده= 1 عدد مواد لازم برای تهیه سس کارپاچیو زرده تخم مرغ 1 عدد خردل 3 قاشق سوپ خوری آبلیمو یک چهارم فنجان روغن زیتون 75 میلی گرم خامه غلیظ 2 قاشق سوپ