کد خبر : 7313
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 25 اردیبهشت 1393 - 22:41

طرز تهیه بورک شکم پر /آشپزی

طرز تهیه بورک شکم پر /آشپزی

  مواد لازم : یوفکا ۶ عدد مخلوط اب و روغن زیتون نصف به نصف ۱ لیوان پنیر سفید برای روش: گوجه فرنگی – فلفل – زرده تخم مرغ – کنجد طرز تهیه : یکی از یوفکا ها را باز کرده و روش با کمک فرچه از روغن زیتون و اب میمالیم و دومین یوفکا

 

طرز تهیه بورک شکم پر /آشپزی

مواد لازم :

یوفکا ۶ عدد

مخلوط اب و روغن زیتون نصف به نصف ۱ لیوان

پنیر سفید

برای روش:

گوجه فرنگی – فلفل – زرده تخم مرغ – کنجد

طرز تهیه :

یکی از یوفکا ها را باز کرده و روش با کمک فرچه از روغن زیتون و اب میمالیم و دومین یوفکا رو هم روی اولین یوفکا باز کرده و دوباره فراوان از مخلوط اب و روغن میمالیم .

این یوفکا ها را ( مثل برش پیتزا ) به ۸ قسمت تقسیم میکنیم روی قسمت بزرگ یوفکا پنیر گذاشته و میپیچیم . بقیه یوفکا ها را به همین ترتیب حاضر میکنیم در کل ۲۴ تا بورک خواهیم داشت .

بعد از وسط بورک توسط چاقو برش میزنیم ( در کل مثل بادمجان شکم پر ) داخل هر بورک برش گوجه وفلفل میزاریم .

روی خمیر یوفکا زرده تخم مرغ زده و کنجد میپاشیم .

در فر با ۱۷۵ درجه تا روی بورک طلایی بشه میپزیم .

گوارای وجود

منبع:1001لذت

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *