طرز تهیه بورک شکم پر /آشپزی
مواد لازم : یوفکا ۶ عدد مخلوط اب و روغن زیتون نصف به نصف ۱ لیوان پنیر سفید برای روش: گوجه فرنگی – فلفل – زرده تخم مرغ – کنجد طرز تهیه : یکی از یوفکا ها را باز کرده و روش با کمک فرچه از روغن زیتون و اب میمالیم و دومین یوفکا
مواد لازم : یوفکا ۶ عدد مخلوط اب و روغن زیتون نصف به نصف ۱ لیوان پنیر سفید برای روش: گوجه فرنگی – فلفل – زرده تخم مرغ – کنجد طرز تهیه : یکی از یوفکا ها را باز کرده و روش با کمک فرچه از روغن زیتون و اب میمالیم و دومین یوفکا رو هم روی اولین یوفکا باز کرده و دوباره فراوان از مخلوط اب و روغن میمالیم . این یوفکا ها را ( مثل برش پیتزا ) به ۸ قسمت تقسیم میکنیم روی قسمت بزرگ یوفکا پنیر گذاشته و میپیچیم . بقیه یوفکا ها را به همین ترتیب حاضر میکنیم در کل ۲۴ تا بورک خواهیم داشت . بعد از وسط بورک توسط چاقو برش میزنیم ( در کل مثل بادمجان شکم پر ) داخل هر بورک برش گوجه وفلفل میزاریم . روی خمیر یوفکا زرده تخم مرغ زده و کنجد میپاشیم . در فر با ۱۷۵ درجه تا روی بورک طلایی بشه میپزیم . گوارای وجود منبع:1001لذت |
برچسب ها :آموزش آشپزی ، اشپزی ، اموزش بورک شکم پر ، اموزش غذاهای شکم پر ، بورک شکم پر ، دستور تهیه بورک شکم پر ، روش تهیه بورک شکم پر ، طرز تهیه بورک شکم پر ، طرزتهیه بورک شکم پر ، غذاهای شکم پر ، گل بانو ، گلبانو ، نحوه تهیه بورک شکم پر ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0