کد خبر : 9212
تاریخ انتشار : چهارشنبه 22 مرداد 1393 - 19:13

طرز تهیه لَوَنگی مرغ /غذای محلی

طرز تهیه لَوَنگی مرغ /غذای محلی

طرز تهیه لَوَنگی مرغ آماده سازی: 12 ساعت مدت انتظار: 2 ساعت مجموعاً: 14 ساعت مواد اولیه : برای 7 نفر مرغ                 1عدد (كوچك یا جوجه) گردو                                    100گرم پیاز  

لَوَنگی مرغ , طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,طرز تهیه مرغ آستارایی,مرغ بریانی,مرغ لونگی,مرغ ترش,مرغ , مرغ شکم پر
طرز تهیه لَوَنگی مرغ

آماده سازی: 12 ساعت
مدت انتظار: 2 ساعت
مجموعاً: 14 ساعت
مواد اولیه :

برای 7 نفر
مرغ                 1عدد (كوچك یا جوجه)
گردو                                    100گرم
پیاز                                   2تا3عدد
نمك                           به میزان لازم
فلفل                          به میزان لازم
دارچین                       به میزان لازم
رب آلوچه                    به میزان لازم
گوجه فرنگی                      2تا 3عدد
لیمو ترش                    به میزان لازم

طرز تهیه:

مرغ یا جوجه را یك شب قبل می شوییم و پوست آن را میكنیم و با قلمو تمام بدن مرغ را با رب آلوچه می پوشانی و درون شكم آن را با لیمو ترش ورقه شده پُر میكنیم. پیاز را رنده ریز می كنیم و داخل تابه با حرارت ملایم می گذاریم تا آب آن خشك شود. سپس مغز گردو را كوبیده و آن را به پیاز اضافه می كنیم و چند تفت می دهیم و حرارت را خاموش می كنیم. رب آلوچه را به اندازه 2 تا 3 قاشق غذاخوری (بستگی به ترش بودن رب دارد) همراه نمك، فلفل و دارچین به آن اضافه می كنیم و خوب هم می زنیم تا به صورت خمیر درآید.

شكم مرغ یا جوجه را خالی كرده و كمی نمك می مالیم و درون آن را با مواد آماده پر می كنیم. سپس شكم مرغ را با نخ و سوزن میدوزیم و پاهای مرغ را هم می بندیم تا مایه از داخل شكم مرغ خارج نشود.

در ظرف مناسب كمی روغن می ریزیم و مرغ را با حرارت ملایم در آن سرخ می كنیم. پوست گوجه فرنگی ها را می گیریم و خرد می كنیم و سپس در ظرف مرغ می ریزیم تا مرغ با آن دم بكشد.
وقتی كه مرغ نیم پز شد آن را با حرارت متوسط در فر میگذاریم تا رنگ آن قهوه ای شود و بپزد. سپس آن را خارج كرده و در ظرف مناسب قرار میدهیم.

نكات:

1)این غذا جزو خوراك های سنتی آستارا است.

2)در صورت تمایل از رب ازگیل به جای رب آلوچه استفاده كنید و اگر به هیچ یك دسترسی نداشتید رب انار ترش را جایگزین كنید.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *