ترشی بنه خیلی ساده تهیه می شود. این ترشی بسیار خوشمزه است و طرفداران زیادی هم دارد. بنه یا همان پسته کوهی در اصل گیاهی دارویی است که در استان ایلام، کردستان و کهگیلویه و بویراحمد می روید و از صمغ آن برای مصارف دارویی و صنعتی استفاده می کنند. ترشی این گیاه بسیار معروف است و در ادامه مطلب روش تهیه آن را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم
- بنه یا پسته کوهی 1 کیلوگرم
- نمک به میزان لازم
- سرکه به میزان لازم
- سبزی (نعناع و ترخون) به میزان لازم
- سیاه دانه، زیره و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه
- برای تهیه این ترشی در ابتدا باید پسته کوهی را بشویید و در یک آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن برود و سپس بنه ها را دانه کنید و در شیشه بریزید.
- حالا سبزی هایی را که گفته شد بشویید و بگذارید که خشک شوند و سپس آنها را خشک کنید و به شیشه ای که درون آن بنه است انتقال دهید.
- حالا کمی فلفل سیاه، زیره، سیاه دانه را به درون شیشه اضافه کنید و روی آن سرکه بریزید طوری که درون شیشه پر از سرکه شود، شیشه را درون یخچال به مدت 2 هقته قرار دهید تا ترشی آماده شود و بتوانید از آن استفاده کنید.
- می توانید بنه را با شاخه اش ترشی کنید و یا بنه را دانه دانه کنید.
- این ترشی سرکه را جذب خود می کند پس هر چند روز یک بار به آن سر بزنید تا در صورت نیاز به آن سرکه اضافه کنید.
امیدواریم از این ترشی که دارای خواص زیادی است لذت برده باشید.
منبع :تاب ناز
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0