طرز تهیه پاستیل خانگی

همیشه برای خرید انواع مختلف پاستیل ها که یکی از تنقلات بسیار محبوب در بین کوچکترها و بزرگترها است به فروشگاه ها مراجعه می‌کنید، ولی شما می توانید پاستیل را در خانه هم تهیه کنید. این خوراکی خوشمزه از پوکی استخوان هم جلوگیری می‌کند و موجب کاهش التهاب مفاصل می‌شود.

در ادامه مواد لازم برای تهیه پاستیل خانگی را مشاهده می کنید و سپس طرز تهیه پاستیل خانگی را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای تهیه پاستیل خانگی

  • پودر ژله با طعم دلخواه : 1 بسته
  • آب : نصف لیوان
  • پودر ژلاتین : 2 قاشق غذاخوری
  • گلوکز مایع : 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه پاستیل خانگی

در اولین مرحله باید داخل یک قابلمه کوچک نصف لیوان آب و یک بسته پودر ژله و دو قاشق پودر ژلاتین را ریخته و با هم مخلوط کنید و این کار تا جایی انجام دهید که پودر ژلاتین کاملا در آب حل شود. سپس یک قاشق غذا خوری گلوکز مایع به آن اضافه کنید. این کار باعث می شود که پاستیل شفاف تر و کشدار تر شود.

سپس ظرف را روی شعله ملایم گاز بگذارید و منتظر بمانید تا به جوش بیاید و بعد آن را از روی شعله بردارید و مایه را داخل قالب های کوچکی که شکل دلخواه شما را دارند بریزید. برای این که پاستیل ها راحت تر جدا شوند از قبل کمی قالب خود را چرب کنید و یا از قالب سیلیکونی استفاده کنید و به مدت 2 ساعت داخل یخچال بگذارید و یا 20 دقیقه داخل فریزر بگذارید و بعد بیرون بیاورید و آنها را از قالب جدا کنید.

حالا پاستیل خانگی شما به صورت سالم و خوشمزه آماده است و حتی تا دو ماه می توانید آنها را داخل یخچال نگه دارید.

پاستیل خانگی

پاستیل خانگی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post طرز تهیه شیرینی زنجبیلی؛ یک شیرینی فانتزی خانگی بدون فر
Next post آموزش ترافل خرمایی مخصوص عيد