کد خبر : 17493
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 18 بهمن 1401 - 17:44

طرز تهیه پودینگ شکلاتی وگان

طرز تهیه پودینگ شکلاتی وگان

اگه رژیم غذایی وگان داشته باشید و نتونید لبنیات بخورید، پیدا کردن یک نسخه وگان پودینگ در فروشگاه های مواد غذایی سخت است. خوشبختانه تهیه پودینگ شکلاتی وگان در خانه با مواد اولیه آسان است.

پودینگ یک دسر مورد علاقه کودکان و بزرگسالان است ، اما اگه رژیم غذایی وگان داشته باشید و نتونید لبنیات بخورید، پیدا کردن یک نسخه وگان پودینگ در فروشگاه های مواد غذایی سخت است. خوشبختانه تهیه پودینگ شکلاتی وگان در خانه با مواد اولیه آسان است.

مواد لازم

  • نشاسته ذرت : ۳ قاشق غذاخوری
  • آب سرد : ۲ قاشق غذاخوری
  • شکر : ۱/۳ پیمانه + ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو : ۱/۴ پیمانه
  • نمک : نوک قاشق مرباخوری
  • شیر بادام : ۲ پیمانه
  • چیپس شکلات : ۱/۳ پیمانه
  • عصاره وانیل یا پودر وانیل : ۱/۲ قاشق مرباخوری

آماده سازی

مرحله ۱
طرز تهیه پودینگ شکلاتی وگان
ابتدا مواد لازم رو آماده کنید.
مرحله ۲
طرز تهیه پودینگ شکلاتی وگان
درون یک کاسه ۳ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت و ۲ قاشق غذاخوری آب سرد رو با هم مخلوط کنید.
مرحله ۳
طرز تهیه پودینگ شکلاتی وگان
درون یک قابلمه ۱/۳ پیمانه + ۲ قاشق غذاخوری شکر، ۱/۴ پیمانه پودر کاکائو و نوک قاشق مرباخوری نمک رو بریزید و با هم مخلوط کنید.

مشاهده

مرحله ۴
طرز تهیه پودینگ شکلاتی وگان
قابلمه رو بر روی حرارت ملایم بذارید، سپس ۲ پیمانه شیر بادام رو کم کم و هر سری تقریبا ۱/۴ پیمانه اضافه کنید و مرتبا هم بزنید تا همه ی مواد خوب با هم مخلوط شود.
مرحله ۵
طرز تهیه پودینگ شکلاتی وگان
تا زمانی که بخار از سطح مایع بالا بیاید قابلمه رو بر روی حرارت بذارید. حواستون باشد که مایع نباید بجوشد.
مرحله ۶
طرز تهیه پودینگ شکلاتی وگان
قابلمه رو از روی حرارت بردارید و ۱/۳ پیمانه چیپس شکلات رو اضافه کنید. قابلمه رو کمی بچرخونید تا چیپس شکلات ته ظرف نرود و نسوزد، سپس حدود ۳ دقیقه بر روی حرارت بذارید و بعد قابلمه رو از روی حرارت بردارید و با یک قاشق چوبی هم بزنید تا شکلات ذوب بشه.
مرحله ۷
طرز تهیه پودینگ شکلاتی وگان
مخلوط نشاسته و آب رو به همراه ۱/۲ قاشق مرباخوری عصاره وانیل یا پودر وانیل به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید، سپس قابلمه رو بر روی حرارت ملایم بذارید.
مرحله ۸
طرز تهیه پودینگ شکلاتی وگان
مرتبا هم بزنید تا غلیظ شود. البته خیلی لازم نیست که غلیظ باشد چون بعد از سرد شدن هم کمی غلیظ میشه.
مرحله ۹
طرز تهیه پودینگ شکلاتی وگان
پودینگ شکلاتی رو درون ظرف های سرو بریزید و روی اون ها رو با سلفون بپوشونید، سلفون باید به سطح پوودینگ بچسبه تا رویه نبنده.
مرحله ۱۰
طرز تهیه پودینگ شکلاتی وگان
بعد از اینکه پودینگ ها به دمای محیط رسید و کمی خنک شدند اون ها رو حداقل ۲ ساعت در یخچال بذارید تا آماده سرو بشه، سپس نوش نوش جان کنید و لذت ببرید.

منبع :همیار پز

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *