کد خبر : 17946
تاریخ انتشار : چهارشنبه 26 بهمن 1401 - 13:07

آموزش ترافل خرمایی مخصوص عيد

آموزش   ترافل خرمایی مخصوص عيد

این خوراکی خوشمزه بمبی از انرژی است که می توانید به عنوان میان وعده آن را میل کنید و شیرینی آن هم طبیعی بوده و هیچ گلوتنی در آن به کار نرفته است.

مواد لازم برای تهیه ترافل خرمایی

  • خرما : 20 عدد

  • آب : 1 لیوان

  • عسل : 1 قاشق غذاخوری

  • مغز گردو (به صورت پودر): 1 لیوان

  • دارچین : 1 قاشق چایخوری

  • پودر کاکائو : 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه ترافل خرمایی

این خوراکی خوشمزه بمبی از انرژی است که می توانید به عنوان میان وعده آن را میل کنید و شیرینی آن هم طبیعی بوده و هیچ گلوتنی در آن به کار نرفته است.

هنگامی که شما از خرما، عسل، گردو و دارچین در کنار هم استفاده کنید هماهنگی این طعم ها با هم یک خوراکی لذیذ و خوشمزه برای شما به وجود می‌آورد که در کنار شیر، چای و انواع نوشیدنی و همچنین برای دریافت انرژی می‌توانید آنها را درست کنید.

به منظور تهیه ترافل خرمایی باید ابتدا هسته خرما را در بیاورید و آن را داخل مخلوط کن بریزید و کمی آب به آن اضافه کنید تا خوب مخلوط شوند و بعد پودر کاکائو، عسل و گردو و دارچین را هم به محتویات مخلوط کن اضافه کرده و مجددا مخلوط کنید که حالت غلیظی به دست آید و به صورت گلوله های گردو مانند دربیاورید.

سپس آن ها را داخل پودر پسته یا پودر نارگیل یا کاکائو و یا حتی کنجد بغلتانید.

اگر دوست داشته باشید می‌توانید از آجیل های مختلف هم داخل ترافل های خرما استفاده کنید که طعم خوشمزه تری بگیرند.

ترافل خرمایی

 منبع :آف دكور پلاس

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *