طرز تهیه کیک پیتزایی /شیرینی

مواد لازم برای کیک : ـ تخم مرغ ۴ عدد ـ روغن دوسوم لیوان ـ شکر یک و یک پنجم لیوان ـ ماست نسبتا سفت ۱ لیوان ـ آرد دو و نیم لیوان ـ پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری ـ بکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری ـ جوش شیرین یک و
ـ بکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری
ـ جوش شیرین یک و نیم قاشق چایخوری
ـ گردو یا پسته یا فندق خرد شده ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری
قبل از هر کاری فر را روشن و پس از ۵ دقیقه روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و درب فر را ببندید .
۱ ـ تخم مرغ را با همزن خوب به هم بزنید .
۲ ـ به تخم مرغ ، شکر و روغن را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید .
۳ـ جوش شیرین و بکینگ پودر را به ماست اضافه کرده و با قاشق هم بزنید .
۴ ـ آ رد را الک کرده و وانیل و پودر کاکائو را اضافه کرده و باقاشق هم بزنید تا یک دست شود .
۵ ـ تخم مرغ را به ماست اضافه کرده و هم بزنید .
۶ ـ آرد را به مخلوط شماره ۵ اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا کاملا صاف شود و یکدست شود
برچسب ها :آشپزی ، آموزش پخت انواع کیک ، آموزش کیک پیتزایی ، دستور تهیه کیک پیتزایی ، روش تهیه کیک پیتزایی ، طرز تهیه کیک پیتزایی ، کیک ، کیک پیتزایی ، گل بانو ، گلبانو ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0