کد خبر : 12974
تاریخ انتشار : شنبه 9 اسفند 1393 - 9:01

طرز تهیه كيك سيب زمينی

طرز تهیه كيك سيب زمينی

براي تهيه خمير ابتدا آرد، نمك و بيكينگ پودر را با هم مخلوط مي‌كنيم و كنار مي‌گذاريم. بقيه مواد خمير را در كاسه‌‌اي گود با همزن دستي خوب مخلوط مي‌كنيم مواد لازم براي تهيه خمير:     آرد                                      

براي تهيه خمير ابتدا آرد، نمك و بيكينگ پودر را با هم مخلوط مي‌كنيم و كنار مي‌گذاريم. بقيه مواد خمير را در كاسه‌‌اي گود با همزن دستي خوب مخلوط مي‌كنيم

طرز تهیه كيك,كيك سيب زمينی,نحوه پخت کیک

مواد لازم براي تهيه خمير:

    آرد                                            700 گرم
تخم‌مرغ                                         دو عدد
ماست                           دو قاشق غذاخوري
خامه                             دو قاشق غذاخوري
شير                                    250 ميلي‌ليتر
كره ذوب شده                              100 گرم
نمك                           يك قاشق چاي‌خوري
شكر                                           40 گرم
بيكينگ پودر                     يك قاشق چاي‌خوري

مواد لازم براي داخل كيك:

    سيب زميني پخته شده                                              يك كيلو گرم
جعفري خرد شده                                                       نصف ليوان
پيازچه خرد شده                                                    یک‌سوم ليوان
پنير لبنه، كره و خردل ملا                      از هركدام دو قاشق غذاخوري
كاري، نمك، فلفل، آويشن و پودر سير      از هركدام يك قاشق چاي‌خوري

روش تهيه:

READ
بهترین سالادهای تابستانی پیشنهاد ما/سالاد

1. براي تهيه خمير ابتدا آرد، نمك و بيكينگ پودر را با هم مخلوط مي‌كنيم و كنار مي‌گذاريم. بقيه مواد خمير را در كاسه‌‌اي گود با همزن دستي خوب مخلوط مي‌كنيم، سپس آرد را اضافه كرده و همه مواد را با هم ورز مي‌دهيم تا خمير لطيفي حاصل شود. روي خمير حوله كشيده و نيم ساعت به آن استراحت مي‌دهيم.

2. سيب‌زميني‌ هاي پخته را رنده كرده و در كاسه‌‌اي گود تمامي مواد وسط خمير را با هم مخلوط مي‌كنيم.

3. دوسوم خمير را به قطر نيم سانتي‌متر پهن مي‌كنيم. قالب مورد نظر را چرب كرده و خمير را روي كف و ديواره‌هاي آن مي‌اندازيم، مواد سيب‌زميني را داخل خمير قرار داده، باقي‌مانده خمير را روي آن پهن مي‌كنيم و با چنگال چند حفره رويش ايجاد مي‌كنيم.

4. قالب را 30 دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم قرار مي‌دهيم و پس از اين مدت قالب را برگردانده، روي كيك را با زرده تخم‌مرغ و زعفران زرين مي‌كنيم و دوباره 30دقيقه داخل فر قرار مي‌دهيم تا كاملا زرين شود.

منبع : sooran.com

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *