کد خبر : 7206
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 23 اردیبهشت 1393 - 23:18

طرز تهیه شیرینی ساق عروس/شیرینی

طرز تهیه شیرینی ساق عروس/شیرینی

خمیر را با چاقو، به قطعات دو سانتی متری برش داده و داخل روغن داغ سرخ کنید.سپس قلم را از داخل آن خارج نموده و مواد میانی را با هم مخلوط کنید بازدید : 7111 نفر   مواد لازم: زرده تخم مرغ         1 عدد آرد                      1/5 پیمانه شیر                 

طرز تهیه شیرینی ساق عروسخمیر را با چاقو، به قطعات دو سانتی متری برش داده و داخل روغن داغ سرخ کنید.سپس قلم را از داخل آن خارج نموده و مواد میانی را با هم مخلوط کنید

بازدید : 7111 نفر

 

مواد لازم:
زرده تخم مرغ         1 عدد
آرد                      1/5 پیمانه
شیر                    1/2 پیمانه
سفیده تخم مرغ     1 عدد
روغن مایع             1 قاشق غذاخوری
وانیل                   1/4 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر           1 قاشق چای خوری
مواد داخل شیرینی:
پودر قند               1/2 پیمانه
پودر بادام             1 پیمانه
هل                    1 قاشق چای خوری
گلاب                  2 قاشق غذاخوری
شربت بار             به مقدار لازم

طرز تهیه:
ابتدا شیر، روغن، زرده تخم مرغ، وانیل و بیکینگ پودر را با هم زن بزنید.آرد را کم کم اضافه کرده تا حدی که خمیر نرم و لطیفی به دست آید.خمیر را کمی ورز داده و سپس بگذارید نیم ساعت استراحت کند.از خمیر کمی برداشته و، نازک پهن کنید، سپس به دور یک نی چوبی بپیچید و باسفیده تخم مرغ لبه آن را به هم بچسبانید.خمیر را با چاقو، به قطعات دو سانتی متری برش داده و داخل روغن داغ سرخ کنید.سپس قلم را از داخل آن خارج نموده و مواد میانی را با هم مخلوط کنید و داخل نی های سرخ شده را از این مواد پُر کنید.یک سر نان شیرینی ها را به شربت بار آغشته کرده سپس داخل پودر پسته یا کنجد بزنید و در ظرف بچینید.

READ
بافت پلیور زنانه بدون سرشانه/بافتنی

منبع:نمناک

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *