کد خبر : 13435
تاریخ انتشار : یکشنبه 30 فروردین 1394 - 13:01

ته‌دیگ سیب زمینی عالی

ته‌دیگ سیب زمینی عالی

اگر تاکنون برای تهیه  ته دیگ سیب زمینی ابتدا سیب زمینی‌ها را برش داده و بلافاصله ته قابلمه می‌چیده‌اید و رویش هم برنج می‌ریختید، یک فن ساده را در این مطلب فرا بگیرید تا هم  ته دیگ تان به قابلمه نچسبد هم زحمتتان با معمولی بودن مزه ته دیگ هدر نرود. برای تهیه ته دیگ 

فوت و فن تهیهٔ یک ته‌دیگ سیب زمینی عالی.jpg

اگر تاکنون برای تهیه  ته دیگ سیب زمینی ابتدا سیب زمینی‌ها را برش داده و بلافاصله ته قابلمه می‌چیده‌اید و رویش هم برنج می‌ریختید، یک فن ساده را در این مطلب فرا بگیرید تا هم  ته دیگ تان به قابلمه نچسبد هم زحمتتان با معمولی بودن مزه ته دیگ هدر نرود.
برای تهیه ته دیگ  سیب زمینی با مزه و رنگی بهتر، بعد از برش دادن سیب زمینی، هر دو طرف را تفت دهید و کمی زعفران دم شده به آن اضافه کنید.

مقدار کمی نمک نیز اضافه کنید و خیالتان راحت باشد که با این روش  ته دیگ به برنج نمی‌چسبد و خوش رنگ و خوشمزه می‌شود.

البته برای دم کردن برنج و داشتن ته دیگ خوب کم کردن شعله را نباید فراموش کنید. مناسب‌تر است قابلمه‌ای که استفاده می‌کنید نیز نچسب باشد تا حاصلش ته دیگی یکدست باشید.

جام جم سرا

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *