طرز تهیه حلوای اوماج
اول آرد رو با شیر مخلوط می کنیم و با دست انقدر ماساژش می دیم تا مثل خرده نون بشه و از الک رد می کنیم
اول آرد رو با شیر مخلوط می کنیم و با دست انقدر ماساژش می دیم تا مثل خرده نون بشه و از الک رد می کنیم
ابتدا آرد رو داخله قابلمه الک کرده و روغن ریخته وخوب هم زده تا ارد کاملا باز بشه ویه حالته روان باشه بعد روی گاز گذاشته با شعله کم که فقط خامی ارد گرفته بشه ویه حالت نسکافه ای رنگ بشه
یک غذای محلی معروف اون آستارا که خیلی هم پرطرفداره باسترماپلو رو هم با گوشت قرمز و هم گوشت اردک و هم مرغ میتونین بپزین .
یکی از برترین خوراکیهای مورد استفادهی مردم ایران در کنار غذا، ترشی مجلسی است. طرفداران زیاد این نوع از ترشی باعث شده که همواره ایرانیان به دنبال خلق راههای جدید و خاص، برای بدست آوردن طعمهای جذاب و جدید باشند
خمير يوفكايي كه تو يخچال باشه و تاريخ تازه تري داره بخريد از فريزر نباشه
دونه دونه دربياريد و تو نايلون باشه چون زود خشك ميشه مايه گوشت رو بند انكشتي بذاريد تو خمير و لوله كنيد
برای درست کردن این پاراتا به مواد لازم زیادی نیاز نداریم . این غذا به صورت سریع درست میشه و غذایی بسیار سالمه. و در کنار کشک و ترشی انبه خرد شده یه وعده ی غذایی خوب محسوب میشه .
شیرینی لب دلبری یکی دیگر از شیرنی های ترکیه ای است که بسیار خوشمزه است. این شیرینی خوش طعم و مجلسی را می توانید با خواندن این مطلب در خانه تهیه کنید. در طرز تهیه این شیرینی از نشاسته و سرکه استفاده می شود.
بهار فصل میوههای دوست داشتنی و ترش است. خواص چغاله بادام بسیار است ترشی چغاله بادام خیلی خوشمزه است اگر چغاله دوست دارید حتماً آن را امتحان کنید
ظرفی را که می خواهید در آن شور درست کنید خوب بشویید و خشک کنید بعد مقداری از مواد شور را داخل ظرف بریزید و لابه لای آنها برگهای کرفس خرد شده و سبزی شوید خرد شده بریزید ، این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود .
نمک را هم به میزان دلخواه به ترشی بیفزایید. استفاده از مقدار بیشتری نمک در صورتی که شور نشود، مدت و کیفیت نگهداری ترشی را بیشتر خواهد کرد.