کد خبر : 19305
تاریخ انتشار : یکشنبه 10 اردیبهشت 1402 - 19:16

طرز تهیه باسترما پلو آستارا

طرز تهیه باسترما پلو آستارا

یک غذای محلی معروف اون آستارا که خیلی هم پرطرفداره باسترماپلو رو هم با گوشت قرمز و هم گوشت اردک و هم مرغ میتونین بپزین .

یک  غذای محلی معروف اون آستارا که خیلی هم پرطرفداره باسترماپلو رو هم با گوشت قرمز و هم گوشت اردک و هم مرغ میتونین بپزین

باسترما پلو

طرز تهیه باسترما پلو

من ایندفعه بامرغ پختم.برنج روچندساعت خیس کنین. مرغ روبا ادویه های دلخواهتون بزارین کاملا بپزه . من دارچین فلفل وزرچوبه ونمک زدم.

بزارین آب مرغ به خوردش بره یعنی آخر پخت،مرغ فقط کمی آب داشته باشه .اینطوری مرغتون خوشمزه ترمیشه.حالاباید سس داخلشو آماده کنین برای سس ( لونگی ) پیاز رو کاملاریزخردکنین وتفت بدین تاسبک وکمی طلایی بشه و بعدگردوی پودرشده رو بهش اضافه کنین وکمی تفت بدین.درآخرکمی رب اناریا آلوچه بهش اضافه کنین.

هم بزنین و ازروی حرارت بردارین.اگه خواستین سیر له شده هم بهش بزنین .من سیر تازه زدم. تو مقدار سس قناعت نکنین.این سس خیلی این غذاروخوشمزه میکنه.حالابرنج روآبکش کنین.کف قابلمه روغن بریزین و سیب زمینی بچینین.

کمی ازبرنج رو روی سیب زمینی ها بریزین وکاملاسطحشوصاف کنین.بعد مرغهارو وسس رو روی برنج بریزین.موادرو روی برنج پخش کنین و دوباره سطحشو کمی صاف کنین.بعدبقیه برنج روهم بریزین .و سطحش صاف کنین.حالابرنج رو بزارین تا دم بکشه.زعفران آب کرده هم روی برنج بدین . .

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *