شیرینی لب دلبری یکی دیگر از شیرنی های ترکیه ای است که بسیار خوشمزه است. این شیرینی خوش طعم و مجلسی را می توانید با خواندن این مطلب در خانه تهیه کنید. در طرز تهیه این شیرینی از نشاسته و سرکه استفاده می شود.
مواد لازم برای تهیه شیرینی لب دلبری
مواد لازم برای شربت شیرینی لب دلبری
شکر | ۳٫۵ پیمانه |
آب | ۳٫۵ فنجان |
آب لیمو | ۱ قاشق غذاخوری |
مواد لازم برای تهیه خمیر شیرینی
آرد | ۴٫۵ تا ۵ لیوان |
ماست | ۱ لیوان |
تخم مرغ | ۲ عدد |
سرکه | ۱ قاشق غذاخوری |
بیکینگ پودر | ۵ گرم |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
روغن | ۱ لیوان |
نشاسته ذرت برای باز کردن خمیر | به مقدار لازم |
گردو خرد شده برای بین شیرینی | به مقدار لازم |
کره برای رومال کردن | ۱۰۰ گرم |
مراحل تهیه شیرینی لب دلبری
- آماده کردن شربت
ابتدا شکر را داخل یک قابلمه بریزید و به آن آب اضافه کنید بعد روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا بجوشد و شکر حل شود. بعد از این که ۵ دقیقه جوشید آب لیمو را اضافه کنید و به مدت ۲۰ دقیقه دیگر بجوشد. از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.
- آماده کردن خمیر
آرد را داخل یک کاسه بزرگتر بریزید ماست، روغن، تخم مرغ، سرکه، نمک و بیکینگ پودر را به آرد اضافه کنید و با دست ورز دهید تا خمیر لطیفی بدست بیاید در صورت لزوم می تواند کمی آرد اضافه کنید.
- تقسیم کردن خمیر
خمیر را به ۲۴ قسمت تقسیم کنید و با دست گرد کنید. بعد داخل یک سینی بچینید و روی آن ها یک دستمال تمیز بیاندازید بعد به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید تا استراحت کنند.
- باز کردن خمیر ها و روی هم قرار دادن
هر خمیر را نشاسته ذرت به قطر ۱۲ تا ۱۵ سانتی متر باز کنید. ۱۲ لا از مرنگ ها را روی هم قرار دهید و بین هر خمیر نشاسته ذرت بپاشید. این کار با ۱۲ تای دیگر هم انجام دهید.
- باز کردن خمیر ۱۲ لایه
به کمک وردنه یکی از ۱۲ لایه خمیر ها را به ضخامت ۴ میلی متر باز کنید. سپس با یک استکان یا کاتر گرد خمیر ها را قالب بزنید.
- پر کردن بین شیرینی ها
وسط خمیر ها مقداری گردو خرد شده بریزید و خمیر ها را روی هم بیاورید کمی فشار دهید تا بسته شوند. شیرینی ها داخل سینی فر بچینید و با کره آب شده رومال کنید.
- قرار دادن شیرینی ها داخل فر
سینی فر را داخل فر گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا خوب قهوه ای شوند.
- اضافه کردن شربت
بعد از این که طلایی شدند از فر خارج کنید، با ملاقه شربت را روی شیرینی ها بریزید و برای چند ساعت کنار بگذارید تا شربت به خورد شیرینی ها برود.
- تزئین و سرو کردن
در صورت تمایل می توانید روی شیرینی ها را با پودر نارگیل یا پسته تزئین کنید. نوش جان
- منبع :آشپزیها
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0