طرز تهیه کیک لامینگتون
کیک لامینگتون (یک کیک استرالیایی ساده و خوشمزه…)
کیک لامینگتون (یک کیک استرالیایی ساده و خوشمزه…)
طرز تهیه آسان شیرینی خوشمزه پیروک
کیک خوشمزه هلو ارزش غذایی: مقدار ارزش غذایی کالری ۵۶۲ پروتئین ۷ گرم کربوهیدرات ۲۸ گرم چربی ۴۷ گرم چربی اشباع*شده ۳۰ گرم فیبر ۲ گرم شکر ۲۰ گرم نمک ۰.۹ گرم مواد لازم: کره ۱۰۰ گرم، آب*شده، به*اضافه*ی کمی برای ته ظرف بیسکویت* ترد ۶۰۰ گرم پنیر نرم ۲۸ گرم شکر ریز یا
همیشه فکر می کنیم درست کردن شیرینی تر هم سخت است و هم زمان بر. در صورتی که این طور نیست. بعضی از شیرینی های تر را به راحتی و با زمان کم می توانید در خانه هم درست کنید. مواد لازم 1 بسته پودینگ شکلاتی 2 بسته بیسکویت ساده وانیلی 2 بسته بیسکویت کاکائویی
زمان پخت : 40 دقیقه مواد لازم : کره 90 گرم وانیل 1/4 قاشق چایخوری پودر قند 55 گرم زرده تخم مرغ 2 عدد پودر قهوه فوری 1/5 قاشق مرباخوری آب داغ 1 قاشق مرباخوری آرد سفید 235 گرم طرز تهیه : پودر قهوه را
با ماهمراه باشید تا شیرینی های شانسی خوشمزه برای روز پدر تهیه کنید و با نوشته های داخل شیرینی عزیزان خود را سورپرایز کنید مواد اولیه : سفیده تخم مرغ ۲ عدد بزرگ عصاره وانیل نصف قاشق چایخوری دارچین ۱/۴ قاشق چایخوری آرد نصف فنجان شکر نصف فنجان یادداشت شانسی (اختیاری) به تعداد لازم خرده
سفیده تخم مرغ ۲ عدد بزرگ عصاره وانیل نصف قاشق چایخوری دارچین ۱/۴ قاشق چایخوری آرد نصف فنجان شکر نصف فنجان یادداشت شانسی (اختیاری) به تعداد لازم خرده شکلات (اختیاری) ۱ فنجان مواد تزئینی (اختیاری) برای تزئین طرز تهیه : فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۷ درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف
مواد لازم : پرک بادام : یک دوم پیمانه روغن جامد 50 : یک پیمانه ( این روغن در لوازم قنادی ها موجود است) آرد گندم : دو و یک دوم پیمانه نمک : یک چهارم قاشق چایخوری پودر قند : یک پیمانه وانیل : یک قاشق چای خوری پودر قند برای رویه شیرینی
مواد لازم: رشته مخصوص حلوا: یك بسته شیر عسلی: یك و نیم قوطی كره: 70 گرم هل: یك قاشق چایخوری روش تهیه: 1. ابتدا رشتهها را خرد كرده، داخل یك سینی میریزیم و 40 دقیقه روی پنجره وسط فر كه از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كردهایم قرار داده
مواد لازم: شکلات تلخ: 50 گرم پودرشکر: 50 گرم زرده تخممرغ: یک عدد آرد: 110 گرم پودرکاکائو: 20 گرم گردوی خرد شده: 60 گرم شکلات چیپسی: 40 گرم کره: 50 گرم روش تهیه: 1. ابتدا شکلات را روی بخارآب ذوب میکنیم. پودرشکر و کره را داخل کاسه