طرز تهیه شیرینی قهوه تلخ و خوش مزه
زمان پخت : 40 دقیقه مواد لازم : کره 90 گرم وانیل 1/4 قاشق چایخوری پودر قند 55 گرم زرده تخم مرغ 2 عدد پودر قهوه فوری 1/5 قاشق مرباخوری آب داغ 1 قاشق مرباخوری آرد سفید 235 گرم طرز تهیه : پودر قهوه را
زمان پخت : 40 دقیقه
مواد لازم :
کره 90 گرم
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
پودر قند 55 گرم
زرده تخم مرغ 2 عدد
پودر قهوه فوری 1/5 قاشق مرباخوری
آب داغ 1 قاشق مرباخوری
آرد سفید 235 گرم
طرز تهیه :
پودر قهوه را با آب داغ مخلوط کرده و می گذاریم تا کمی سرد شود. کره ، پودر قند و وانیل را با هم مخلوط و با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه می زنیم ، زرده تخم مرغ را دانه دانه به مواد اضافه و با همزن می زنیم (وقتی اولی جذب مواد شد دومین زرده را اضافه می کنیم) قهوه سرد شده را به مخلوط می افزاییم.
آرد الک شده را کم کم اضافه و با دست هم می زنیم تا خمیری بدست بیاید (دو قاشق از آرد را کنار گذاشته و در زمان ورز دادن به خورد خمیر می دهیم) سطح صافی را آردپاشی کرده و روی آن خمیر را ورز می دهیم تا نرم شود.
سپس بین دو کیسه نایلون خمیر را با وردنه به ضخامت ۳ میلی متر پهن می کنیم و با کاتر گرد شیرینی ها را برش زده و در سینی فر چرب شده می چینیم و در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار می دهیم. وقتی زیر شیرینی قهوه کمی طلایی شد ، شیرینی را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن از سینی جدا می کنیم و به ظرف مورد نظر منتقل می نماییم.
نکته: برای راحتی کار می توان داخل سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و شیرینی ها روی آن قرار بدهیم.
برچسب ها :آشپزی ، دستور تهیه شیرینی قهوه تلخ و خوش مزه ، روش تهیه شیرینی قهوه تلخ و خوش مزه ، شیرینی ، طرز تهیه شیرینی قهوه تلخ و خوش مزه ، گل بانو ، نحوه آموزش شیرینی قهوه تلخ و خوش مزه ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0