اموزش پفک فضایی، ایدهای نو برای سفره عید
مواد لازم: شکلات تلخ: 50 گرم پودرشکر: 50 گرم زرده تخممرغ: یک عدد آرد: 110 گرم پودرکاکائو: 20 گرم گردوی خرد شده: 60 گرم شکلات چیپسی: 40 گرم کره: 50 گرم روش تهیه: 1. ابتدا شکلات را روی بخارآب ذوب میکنیم. پودرشکر و کره را داخل کاسه
مواد لازم:
- شکلات تلخ: 50 گرم
- پودرشکر: 50 گرم
- زرده تخممرغ: یک عدد
- آرد: 110 گرم
- پودرکاکائو: 20 گرم
- گردوی خرد شده: 60 گرم
- شکلات چیپسی: 40 گرم
- کره: 50 گرم
روش تهیه:
1. ابتدا شکلات را روی بخارآب ذوب میکنیم. پودرشکر و کره را داخل کاسه همزن میریزیم و آنقدر هم میزنیم تا پف کرده و یکدست شوند. زرده تخممرغ را اضافه کرده و 30 ثانیه دیگر با همزن برقی به هم زدن ادامه میدهیم.
2. آرد و کاکائو را با هم سهبار الک میکنیم به همراه گردوی خرد شده و شکلات چیپسی داخل مواد میریزیم و تا آخرکار با درجه تند همزن برقی هم میزنیم تا مایه نسبتا سفتی حاصل شود.
3. مایه را 10 دقیقه داخل کاسه همزن در دمای محیط استراحت میدهیم، داخل قیف میریزیم و با ماسوره ساده یا حتی بدون ماسوره به اندازه یک گردوی بدون پوست از مواد روی کاغذ روغنی که کف سینی قرار دادهایم و آن را چرب کردهایم، میگذاریم.
4. پفکها را به مدت 12 تا 15 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کردهایم، قرار داده و میپزیم.
نکته:
برای تهیه پفک فضایی حتما به این موضوع دقت کنید که سینی زیاد داخل فر نماند؛ بیش از حد پخته شدن بیسکویتها باعث سفت و خشک شدن آنها میشود. پس از 12 تا 15 دقیقه که آنها را از فر خارج کردیم 15 دقیقه نیز در دمای محیط قرار میدهیم تا کمی حرارت خود را از دست بدهند، سپس پفکها را داخل ظرف دربسته قرار داده و در ظرف را میبندیم، درنهایت میتوانیم مابین هردوتا از بیسکویتها مقداری پنیرخامهای یا کرم پاتیسیو قرار دهیم و هردوی آنها را به هم بچسبانیم.
برچسب ها :آموزش انواع شیرینی برای عید ، اموزش پفک فضایی، ایدهای نو برای سفره عید ، ایده ای نو برای سفره هفت سین ، دستور تهیه پفک فضایی ، روش تهیه پفک فضایی ، شیرینی ، طرز تهیه پفک فضایی ، گل بانو
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0