طرز تهیه حلوای شعیریه
مواد لازم: رشته مخصوص حلوا: یك بسته شیر عسلی: یك و نیم قوطی كره: 70 گرم هل: یك قاشق چایخوری روش تهیه: 1. ابتدا رشتهها را خرد كرده، داخل یك سینی میریزیم و 40 دقیقه روی پنجره وسط فر كه از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كردهایم قرار داده
مواد لازم:
- رشته مخصوص حلوا: یك بسته
- شیر عسلی: یك و نیم قوطی
- كره: 70 گرم
- هل: یك قاشق چایخوری
روش تهیه:
1. ابتدا رشتهها را خرد كرده، داخل یك سینی میریزیم و 40 دقیقه روی پنجره وسط فر كه از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كردهایم قرار داده و میپزیم، تا جاییكه بوی خامی رشتهها كاملا گرفته شود.
2. كره را داخل ماهیتابهای ذوب میكنیم و رشتهها را داخل كره ریخته و دو دقیقه روی حرارت ملایم تفت میدهیم. شیر عسلی را در چهار یا پنج مرحله به رشتهها اضافه میكنیم و حلوا را حتما با یك لیسك سیلیكونی هم میزنیم.
3. درنهایت هل را اضافه كرده و از روی حرارت بر میداریم. میتوانیم حلوا را داخل قالبهای نیمكره كه از قبل چرب كردهایم، بریزیم و روی یك نوع بیسكویت دلخواه برگردانیم سپس با پسته تزئین كنیم.
برچسب ها :آشپزی ، آموزش حلوای شعیریه ، انواع حلوا ، حلوا ، حلوای شعیریه ، دستور تهیه حلوای شعیریه ، دسر ، روش تهیه حلوای شعیریه ، شیرینی ، طرز تهیه حلوای شعیریه ، گل بانو
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.