طرز تهیه شیرینی اسنو بال
مواد لازم : پرک بادام : یک دوم پیمانه روغن جامد 50 : یک پیمانه ( این روغن در لوازم قنادی ها موجود است) آرد گندم : دو و یک دوم پیمانه نمک : یک چهارم قاشق چایخوری پودر قند : یک پیمانه وانیل : یک قاشق چای خوری پودر قند برای رویه شیرینی
مواد لازم :
پرک بادام : یک دوم پیمانه
روغن جامد 50 : یک پیمانه ( این روغن در لوازم قنادی ها موجود است)
آرد گندم : دو و یک دوم پیمانه
نمک : یک چهارم قاشق چایخوری
پودر قند : یک پیمانه
وانیل : یک قاشق چای خوری
پودر قند برای رویه شیرینی
در ابتدا فر رو گرم میکنیم و پرک بادام رو در سینی ریخته و با حرار 170 درجه سانتی گراد به مدت 6 دقیقه در فر میزاریم
بعد میزاریم تا خنک بشه و بعد با دستگاه اونو پودر میکنیم
در یک ظرف ابتدا روغن رو میریزیم و یا با دست یا با همزن میزنیم تا نرم بشه و یکنواخت
بعد پودر قند و وانیل رو اضافه میکنیم و خوب میزنیم یا با دست مخلوط میکنیم بعد پودر بادام و نمک و آرد رو اضافه میکنیم فقط آرد رو در چند مرحله اضافه کنید …و خوب ورز بدید تا آرد به خورد روغن بره و خمیر منسجم بشه
حرارت فر رو روی 165 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و یک کاغذ روغنی در سینی بندازید و از خمیر به اندازه یه گردو کوچیک بردارید و توپی شکل بدید فقط توجه داشته باشید که روش شکافی نمونه بعد در فر بزارید تا به مدت 15 دقیقه بپزه
بعد از فر در بیارید و بزارید تا خنک بشه وقی خنک شد اونو در پودر قند بغلطونید
منبع :آشپزی لذت بخش با سرآشپز و زیتون سیاه
برچسب ها :آموزش انواع شیرینی ، آموزش شیرینی اسنو بال ، درست کردن شیرینی اسنو بال ، دستور تهیه شیرینی اسنو بال ، روش تهیه شیرینی اسنو بال ، شیرینی ، شیرینی اسنو بال ، طرز تهیه شیرینی اسنو بال ، گل بانو ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0