طرز تهیه کوکوی نودالیت/آشپزی

طرز تهیه کوکوی نودالیت/آشپزی

مواد لازم : سینه یا ران مرغ         یک تکه نودالیت                    دو بسته قارچ (خورد شده)        6-7 تا (و البته بسته به ذائقه) گشنیز ـ جعفری ـ پیازچه خورد شده به اندازه دو  تا سه قاشق غذاخوری تخم مرغ                    3

طرز تهیه پای پاستا/آشپزی

طرز تهیه پای پاستا/آشپزی

    یکی از غذاهایی که معمولا توی اکثر خونه ها به صورت هفتگی پخته میشه ماکارونی و پاستا هست .. امروز یه روش خلاقانه برای پخت پاستا براتون داریم .. برای درست کردن این غذا به پاستاهای لوله ای شکل بزرگ .. گوشت چرخ کرده .. پیاز و نمک و ادویه و رب گوجه

طرز تهیه فارفاله با پنیر /آشپزی

طرز تهیه فارفاله با پنیر /آشپزی

  این غذای خوشمزه با پاستای پروانه ای ( فارفاله ) درست شده ، شما می تونید از انواع دیگه پاستاها بجای فارفاله استفاده کنید . مواد لازم (برای 4 نفر) : پیاز متوسط   1 عدد گوشت چرخ کرده   200 گرم قارچ خرد شده   100 گرم پاستا فارفاله 250 گرم ( نصف یک بسته ) ذرت پخته شده  نصف

طرز تهیه رویال آیسینگ با پودر مرنگ /شیرینی

طرز تهیه رویال آیسینگ با پودر مرنگ /شیرینی

حدس می زنم تا به حال نام رویال آیسینگ  ده ها بار به گوشتان رسیده  و حتی از آن در تزئین کوکی ها یا بیسکوئیت ها و شیرینی ها استفاده کرده باشید شاید هم به همان شنیدن نامش اکتفا کرده باشید و دیگر هیچ! راستش را بخواهید رویال آیسینگ هم خوب است هم بد  هم

طرز تهیه کوفته از نوع تبریزی + نکات کلیدی و مهم/غذای محلی

طرز تهیه کوفته از نوع تبریزی + نکات کلیدی و مهم/غذای محلی

  بین غذاهای سنتی،‌ کوفته تبریزی یکی از معروفترین غذاها و البته تنها غذایی است که با حداقل تغییر در شیوه پخت، تقریبا در تمام خانواده‌های تبریزی به یک روش آماده و طبخ می‌شود. مواد لازم، روش پخت و فوتهای کوزه‌گری (یا بهتر است بگوییم کوفته‌گری) برای آماده کردن این غذا را در ادامه بخوانید.

طرز تهیه ژله انگوری/دسر

طرز تهیه ژله انگوری/دسر

        ژله آلوورا، ژله بلوبری، انگور و برگ مو به مقدار دلخواه.   طرز تهیه:   ژله آلوورا رو توی ظرف ریخته و اجازه میدید که ببنده!   انگورها رو روی ژله به طور منظم قرار میدید. برای برگ ها، من از برگ مو استفاده کردم!   دوباره روی انگور ژله آلوورا

طرز تهیه اختا داگ/آشپزی

طرز تهیه اختا داگ/آشپزی

زمان آماده سازی: کمتر از ۳۰ دقیقه زمان پخت: کمتر از ۳۰ دقیقه نوع خوردنی: حاضری خوردنی برای چند نفر: 2 وعده: شام منطقه / قومیت: غیر ایرانی مناسبت: همیشگی مواد اولیه شاید اسم این خوراک کمی عجیب به نظر بیاید. اما با کمی تامل می توان نتیجه گیری کرد که (اختاپوس + هات داگ)=

آموزش دلمه کرپ /آشپزی

آموزش دلمه کرپ /آشپزی

دلمه کرپ مواد لازم کرپ نازک و لطیف 16 عدد سبزی های معطر (نعناع،ترخان،گشنیز)مجموعا 250 گرم کره 100 گرم تخم مرغ پخته 4 عدد پنیر گرویر (یا هر نوع پنیری که در حرارت آب شود) رنده شده 150 گرم خامه 100 گرم ژامبون یا کالباس 200 گرم خردل یک قاشق مربا خوری نمک و فلفل

طرز تهیه کیش لورن/آشپزی

طرز تهیه کیش لورن/آشپزی

مواد لازم مواد لازم برای خمیر: آرد 300 گرم کره 100 عدد تخم مرغ کامل 1 عدد آب سرد 3 قاشق سوپخوری روغن مایع 100 میلی لیتر نمک 4/1 قاشق چایخوری ماست 2 قاشق سوپخوری مواد لازم برای داخل کیش: ژامبون مرغ 400 گرم پنیر ورقه زرد (پنیر تست) 10 ورقه پنیر خامه ای 150

طرز تهیه چدو/آشپزی

طرز تهیه چدو/آشپزی

مواد لازم برای تهيه خمير: تخم مرغ 2 عدد آرد به ميزان لازم نمك مقداري آب 1 پيمانه داخل خمير(1): كدو حلوايي پوره شده پياز داغ نگيني شكر (در صورت تمايل) به مقدار لازم مغزگردو نگيني خرد شده پياز داغ نگيني داخل خمير(2): گوشت چرخ‌كرده پياز داغ نگيني نمك، فلفل، زردچوبه دانه انار روغن چدو