کد خبر : 8265
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 20 خرداد 1393 - 21:51

آموزش دلمه کرپ /آشپزی

آموزش دلمه کرپ /آشپزی

دلمه کرپ مواد لازم کرپ نازک و لطیف 16 عدد سبزی های معطر (نعناع،ترخان،گشنیز)مجموعا 250 گرم کره 100 گرم تخم مرغ پخته 4 عدد پنیر گرویر (یا هر نوع پنیری که در حرارت آب شود) رنده شده 150 گرم خامه 100 گرم ژامبون یا کالباس 200 گرم خردل یک قاشق مربا خوری نمک و فلفل

دلمه کرپ

مواد لازم

کرپ نازک و لطیف 16 عدد

سبزی های معطر (نعناع،ترخان،گشنیز)مجموعا 250 گرم

کره 100 گرم

تخم مرغ پخته 4 عدد

پنیر گرویر (یا هر نوع پنیری که در حرارت آب شود) رنده شده 150 گرم

خامه 100 گرم

ژامبون یا کالباس 200 گرم

خردل یک قاشق مربا خوری

نمک و فلفل به قدر کافی

دلمه کرپ

دلمه کرپ

طرز تهیه

سبزی ها را پس از تمیز کردن می شوئیم و در صافی می ریزیم،تا آب آنها کاملا برود. سپس آنها را به صورت کاملا ریز خرد می کنیم و با 100 گرم کره کمی سرخ می نمائیم، مقداری نمک و فلفل هم می ریزیم. تخم مرغ ها را در سبزی ها رنده می کنیم .ژامبون را نیز خرد می کنیم و داخل سبزی ها می ریزیم .خردل را در کمی آب رقیق می کنیم و با سبزی و ژامبون مخلوط می کنیم.

داخل هر کرپ را مقدار از مواد مخلوط می ریزیم و لوله می کنیم. کف ظرف نسوز مناسبی را کمی چرب می کنیم و کرپ ها را مرتب در آن می چینیم و روی آنها خامه میریزیم، پنیر را نیز روی آنها می پاشیم .

فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد گرم می کنیم. ظرف را به مدت 30 تا 45 دقیقه روی بالاترین پنجره فر می گذاریم تا پنیر آب شده و روی کرپ ها طلایی شود.

READ
غذاهای تقویت کننده چشم/سلامت

دلمه کرپ یک غذای فرانسوی می باشد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *