طرز تهیه پیتزا وارونه/آشپزی
طرز تهیه پیتزا وارونه
مواد لازم:
گوشت چرخ شده گوساله=نیم کیلو
پیاز خرد شده=۱ پیمانه
فلفل دلمه خرد شده=۱ پیمانه
پپرونی درشت خرد شده=۱۰۰ گرم
سس پیتزا=۴۵۰ میلی لیتر
کنسرو قارچ خرد شده آب گرفته=۱ قوطی
پودر رازیانه=۲/۱ قاشق چایخوری
پودر آویشن=۲/۱ قاشق چایخوری
پودر نعناع=۲/۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ=۲ عدد
شیر=۱ پیمانه
روغن مایع=۱ قاشق سوپخوری
آرد=۱ پیمانه
پنیر نازک ورقه شده مثل موتزارلا=۴۵۰ گرم
پنیر پاراماسان رنده شده=۴/۱ پیمانه
۱٫ گوشت، پیاز و فلفل را در یک قابلمه بزرگ ریخته، روی با حرارت کم قرار میدهیم به طوریکه آب بیاندازد، سپس آنرا با حرارت متوسط در حدی میپزیم که گوشت قهوه ای رنگ و سبزیجات نرم شوند. سپس پپرونی، سس پیتزا، قارچ و پودر سبزیجات معطر را مخلوط کرده به مایه گوشت اضافه میکنیم. درب ظرف را کنار گذاشته، میگذاریم محتوی قابلمه به جوش بیاید، سپس حرارت را کم میکنیم و گاهی محتویات ظرف را به هم میزنیم.
۲٫ در این بین برای روی پیتزا، در کاسه کوچکی تخم مرغها، شیر و روغن را مخلوط کرده و با همزن برقی به مدت ۱ دقیقه به هم میزنیم، آرد را اضافه کرده و به هم زدن ادامه میدهیم تا مایه یک نواختی حاصل شود.
۳٫ یک ظرف مستطیل شکل پیرکس را در اندازه مناسب انتخاب کرده، کف و اطراف آنرا چرب میکنیم. مایه گوشت را داخل ظرف ریخته، ورقه های پنیر را روی آن میچینینم. مایه آرد و تخم مرغ را به طور یکنواخت روی آن میریزیم تا تمام مواد زیر خود را بپوشاند. پنیر رنده شده را روی آن میپاشیم.
۴٫ ظرف را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۴ درجه سانتیگراد) قرار میدهیم تا روی آن پف کرده و طلایی شود. بلافاصله بعد از تهیه سرو می کنیم.
منبع:نازخاتون
برچسب ها :آشپزی ، آموزش پخت پیتزا ، آموزش پیتزا وارونه ، انواع پیتزا ، پخت پیتزا وارونه ، پیتزا ، پیتزا وارونه ، دستور تهیه پیتزا وارونه ، روش تهیه پیتزا وارونه ، سایت نازخاتون ، طرز پخت پیتزا وارونه ، گل بانو ، گلبانو ، مواد اولیه پیتزا وارونه ، نحوه تهیه پیتزا وارونه ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0