کد خبر : 6301
تاریخ انتشار : شنبه 23 فروردین 1393 - 18:24

طرز تهیه پیتزا وارونه/آشپزی

طرز تهیه پیتزا وارونه/آشپزی

طرز تهیه پیتزا وارونه

طرز تهیه پیتزا وارونه/آشپزی

 

مواد لازم:
گوشت چرخ شده گوساله=نیم کیلو
پیاز خرد شده=۱ پیمانه
فلفل دلمه خرد شده=۱ پیمانه
پپرونی درشت خرد شده=۱۰۰ گرم
سس پیتزا=۴۵۰ میلی لیتر
کنسرو قارچ خرد شده آب گرفته=۱ قوطی
پودر رازیانه=۲/۱ قاشق چایخوری
پودر آویشن=۲/۱ قاشق چایخوری
پودر نعناع=۲/۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ=۲ عدد
شیر=۱ پیمانه
روغن مایع=۱ قاشق سوپخوری
آرد=۱ پیمانه
پنیر نازک ورقه شده مثل موتزارلا=۴۵۰ گرم
پنیر پاراماسان رنده شده=۴/۱ پیمانه
۱٫ گوشت، پیاز و فلفل را در یک قابلمه بزرگ ریخته، روی با حرارت کم قرار میدهیم به طوریکه آب بیاندازد، سپس آنرا با حرارت متوسط در حدی میپزیم که گوشت قهوه ای رنگ و سبزیجات نرم شوند. سپس پپرونی، سس پیتزا، قارچ و پودر سبزیجات معطر را مخلوط کرده به مایه گوشت اضافه میکنیم. درب ظرف را کنار گذاشته، میگذاریم محتوی قابلمه به جوش بیاید، سپس حرارت را کم میکنیم و گاهی محتویات ظرف را به هم میزنیم.

۲٫ در این بین برای روی پیتزا، در کاسه کوچکی تخم مرغها، شیر و روغن را مخلوط کرده و با همزن برقی به مدت ۱ دقیقه به هم میزنیم، آرد را اضافه کرده و به هم زدن ادامه میدهیم تا مایه یک نواختی حاصل شود.

۳٫ یک ظرف مستطیل شکل پیرکس را در اندازه مناسب انتخاب کرده، کف و اطراف آنرا چرب میکنیم. مایه گوشت را داخل ظرف ریخته، ورقه های پنیر را روی آن میچینینم. مایه آرد و تخم مرغ را به طور یکنواخت روی آن میریزیم تا تمام مواد زیر خود را بپوشاند. پنیر رنده شده را روی آن میپاشیم.

READ
آموزش بافت سارافون موتیف/قلا ب بافی

۴٫ ظرف را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۴ درجه سانتیگراد) قرار میدهیم تا روی آن پف کرده و طلایی شود. بلافاصله بعد از تهیه سرو می کنیم.

منبع:نازخاتون

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *