طرز تهیه باتر اسکاج موز
مواد لازم : شیر دو پیمانه تخممرغ شش عدد پودر ژلاتین دو قاشق غذاخوری خامه یک بسته شکر یک پیمانه وانیل نصف قاشق چایخوری موز چهار عدد گردوی خرد شده ۱/۴ پیمانه نکته ظرف دسر را از قبل خیس میکنیم و مایه را درون آن میریزیم. بعد
مواد لازم :
شیر دو پیمانه
تخممرغ شش عدد
پودر ژلاتین دو قاشق غذاخوری
خامه یک بسته
شکر یک پیمانه
وانیل نصف قاشق چایخوری
موز چهار عدد
گردوی خرد شده ۱/۴ پیمانه
نکته
ظرف دسر را از قبل خیس میکنیم و مایه را درون آن میریزیم. بعد از حاضر شدن دسر ظرف را چند لحظه در آب نیمه گرم قرار میدهیم و سپس بر میگردانیم.
طرز تهیه
زردههای تخممرغ را به همراه شکر و وانیل با همزن هم میزنیم. ژلاتین را در آبجوش حل کرده و روی بخار قرار میدهیم شیر را هم گرم کرده و موز را له میکنیم و به مخلوط زرده، شکر و وانیل اضافه میکنیم. ژلاتین را تندتند به شیر گرم اضافه کرده و مرتب هم میزنیم.سپس مخلوط فوق را به شیر اضافه میکنیم. (در صورت تمایل گردوی خرد شده را اضافه میکنیم) در مرحله آخر سفیدهها را با همزن میزنیم تا فرم بگیرد و خامه را به آن افزوده و بعد به مایه اضافه میکنیم. مواد را درون قالب یا جام ریخته و به مدت چهار الی پنج ساعت در یخچال میگداریم
منبع :یاس گروپ
برچسب ها :آموزش باتر اسکاج موز ، آموزش دسر ، آموزش دسر باتراسكاچ ، باتر اسکاج موز ، دستور تهیه باتر اسکاج موز ، دسر ، روش تهیه باتر اسکاج موز ، طرزتهیه باتر اسکاج موز ، گل بانو ، نحوه درست کردن باتر اسکاج موز ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0