روش تهیه مسقطی انار/دسر
مواد لازم آب انار : یک لیوان پودر نشاسته : ۲ قاشق غذاخوری شکر: به میزان دلخواه شربت انار و پودر گردو : مقداری طرز تهیه آب انار نشاسته و شکر رو با هم مخلوط کرده و رو حرارت ملائم قرارداده و مرتب هم بزنید تا غلظتش مثل فرنی بشه مسقطی رو بریزید تو قالب
مواد لازم
آب انار : یک لیوان
پودر نشاسته : ۲ قاشق غذاخوری
شکر: به میزان دلخواه
شربت انار و پودر گردو : مقداری
طرز تهیه
آب انار نشاسته و شکر رو با هم مخلوط کرده و رو حرارت ملائم قرارداده و مرتب هم بزنید تا غلظتش مثل فرنی بشه
مسقطی رو بریزید تو قالب دلخواه و بعد بزارید یخچال تا خنک بشه
بعد ازقالب برگردونده با شربت انار و پودر نارگیل تزئین کنید
برای درست کردن شربت انار ، آب انا رو با مقدار دلخواه شکر بجوشونید تا غلیظ بشه ، شربت خوش طعم وگوارائی بدست میاد
نکته اول: شما با این دستور ساده میتونید انواع مسقطی های میوه ای رو تهیه کنید
نکته دوم : درصورت دلخواه میتونید دانه انار هم داخل مسقطی بریزید.
نکته سوم: میزان شکر بستگی به ذائقه شما و طعم آب انارداره ، ممکنه بخواهید مسقطی شیرین ، ملس یا ترش درست کنید.
برچسب ها :آشپزی ، آموزش درست کردن مسقطی انار ، آموزش مسقطی انار ، دستور تهیه مسقطی انار ، دسر ، دسر مخصوص شب یلدا ، ذرست کردن مسقطی انار ، روش تهیه مسقطی انار ، طرز تهیه مسقطی انار ، گل بانو ، گلبانو ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0