طرز تهیه سوپ بورش
سوپ بورش سوپ بورش یکی از سوپ های خارجی است که اصالتا متعلق به منطقه آذربایجان و شوروی می باشد. سوپ بورش در مناطق سردسیر و در فصول سرد محبوبیت زیادی دارد. در ادامه با طرز تهیه سوپ بورش آشنا خواهید شد. مواد لازم: گوشت سر دست با استخوان کلم برگ هویج چغندر قرمز سیب
سوپ بورش
سوپ بورش یکی از سوپ های خارجی است که اصالتا متعلق به منطقه آذربایجان و شوروی می باشد. سوپ بورش در مناطق سردسیر و در فصول سرد محبوبیت زیادی دارد. در ادامه با طرز تهیه سوپ بورش آشنا خواهید شد.
مواد لازم:
- گوشت سر دست با استخوان
- کلم برگ
- هویج
- چغندر قرمز
- سیب زمینی
- رب گوجه فرنگی
- لوبیا سبز
- نیم کیلو
- ۲۵۰ گرم
- ۲ عدد
- ۲ عدد
- ۳ عدد
- ۲ قاشق سوپخوری
- ۷۰ گرم
طرز تهیه:
گام اول: گوشت را قطعه قطعه کنید و با مقداری آب بپزید.
گام دوم: کلم برگ ها را خرد کنید و به همراه چغندر، هویج خلال شده و لوبیای خرد شده داخل گوشت بریزید و بپزید. سیب زمینی را خلال کنید و به سوپ بیافزایید.
گام سوم: یک قاشق آرد را در روغن تفت دهید و به همراه رب گوجه فرنگی به سوپ بیافزایید. نمک و فلفل سوپ را نیز تنظیم نمایید.
گام چهارم: در نهایت باید استخوان های گوشت را جدا کنید و سپس سوپ را سرو نمایید.
امیدوارم که از تجربه تهیه سوپ بورش لذت برده باشید.
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش سوپ بورش ، انواع سوپ ، دستور تهیه سوپ بورش ، روش تهیه سوپ بورش ، سوپ ، طرز تهیه سوپ بورش ، غذای ملل ، نحوه تهیه سوپ بورش ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0