طرز تهیه ژله قهوه(دسر بسیار خوشمزه)/دسر

مواد لازم: •پودر ژلاتين 4/1 پيمانه •آب سرد 8 قاشق سوپخوری •قهوة آماده دو و نيم پيمانه •شكر 5 قاشق سوپخوري طرز تهيه: پودر ژلاتين را روي آب سرد بپاشيد و كنار بگذاريد تا به شكل اسفنج درآيد. سپس ظرف ژلاتين را روي حرارت غيرمستقيم قرار دهيد تا پودر ژلاتين رقيق شود. قهوه آمادة داغ را با
مواد لازم:
•پودر ژلاتين 4/1 پيمانه
•آب سرد 8 قاشق سوپخوری
•قهوة آماده دو و نيم پيمانه
•شكر 5 قاشق سوپخوري
طرز تهيه:
پودر ژلاتين را روي آب سرد بپاشيد و كنار بگذاريد تا به شكل اسفنج درآيد. سپس ظرف ژلاتين را روي حرارت غيرمستقيم قرار دهيد تا پودر ژلاتين رقيق شود. قهوه آمادة داغ را با شكر مخلوط كنيد تا شكر خوب در آن حل شود. بعد از خنك شدن مخلوط قهوه و شكر، آن را با ژلاتين رقيق شده مخلوط كنيد و داخل قالب موردنظر بريزيد. قالب را 3 ساعت در يخچال قرار دهيد. مي توانيد ژله قهوه را با انواع بستني ساده و مغزدار سرو كنيد.
نكته:
براي راحت تر جدا شدن دسر از قالب، هميشه داخل قالب را آب سرد بغلتانيد و بعد آن را در فريزر قرار دهيد؛ سپس مواد را در آن بريزيد.
برچسب ها :آشپزی ، آموزش ژله قهوه ، انواع زله ، درست کردن ژله قهوه ، درست کرن دسر باقهوه ، دستور تهیه ژله قهوه ، دسر ، دسر سرد ، روش تهیه ژله قهوه ، ژله ، ژله قهوه ، طرز تهیه ژله قهوه(دسر بسیار خوشمزه) ، طرزتهیه ژله قهوه ، قهوه ، گل بانو ، گلبانو ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0