مواد لازم | مقدار | |
1 | مرغ | نصف ١ عدد |
2 | گرد لیمو عمانی یا گرد غوره | ٢ قاشق |
3 | پیاز سرخ شده | ٣ قاشق |
4 | نان لواش | ٢ تا ٣ عدد |
5 | سس سفید | ٣ قاشق |
6 | نمک، فلفل، روغن | به مقدار لازم |
طرز تهیه
- مرغ را تکه تکه کرده و با یک لیوان آب و پیاز سرخ کرده، همراه با نمک و فلفل و یک قاشق گرد غوره با حرارت متوسط می پزیم تا جایی که آب مرغ کاملا تمام شود. سپس استخوانهای مرغ را کشیده و گوشت مرغ را ریز می نماییم و بقیه آب مرغ را (حدود 3 تا 4 قاشق) همراه با گرد غوره و سس سفید روی مرغ ریخته و هم می زنیم.
- ٢ عدد نان لواش را روی هم گذاشته و به اندازه یک بشقاب با قیچی می بریم سپس مخلوط مرغمان را روی نان ریخته و مانند بقچه چهار طرف آن را روی هم می آوریم به طوری که محکم گردد. این عمل را تکرار کرده تا نان و موادمان تمام شود. ظرف پیرکس مناسبی را انتخاب و کف آن را چرب نموده، دلمه را داخل ظرف گذاشته و درون فر قرار می دهیم و با حرارت ١٧۵ درجه سانتیگراد به مدت ١٠ الی ١۵ دقیقه تا نان برشته شود. پس از آماده شدن غذا اطرافش را با تربچه، پیازچه و سبزی خوردن تزئین می نماییم.
- منبع:پنجاه چهل