کد خبر : 4475
تاریخ انتشار : سهشنبه 1 بهمن 1392 - 18:49
نحوه پخت دلمه مرغ/آشپزی

نحوه پخت دلمه مرغ
مواد لازم | مقدار | |
1 | مرغ | نصف ١ عدد |
2 | گرد لیمو عمانی یا گرد غوره | ٢ قاشق |
3 | پیاز سرخ شده | ٣ قاشق |
4 | نان لواش | ٢ تا ٣ عدد |
5 | سس سفید | ٣ قاشق |
6 | نمک، فلفل، روغن | به مقدار لازم |
طرز تهیه
- مرغ را تکه تکه کرده و با یک لیوان آب و پیاز سرخ کرده، همراه با نمک و فلفل و یک قاشق گرد غوره با حرارت متوسط می پزیم تا جایی که آب مرغ کاملا تمام شود. سپس استخوانهای مرغ را کشیده و گوشت مرغ را ریز می نماییم و بقیه آب مرغ را (حدود 3 تا 4 قاشق) همراه با گرد غوره و سس سفید روی مرغ ریخته و هم می زنیم.
- ٢ عدد نان لواش را روی هم گذاشته و به اندازه یک بشقاب با قیچی می بریم سپس مخلوط مرغمان را روی نان ریخته و مانند بقچه چهار طرف آن را روی هم می آوریم به طوری که محکم گردد. این عمل را تکرار کرده تا نان و موادمان تمام شود. ظرف پیرکس مناسبی را انتخاب و کف آن را چرب نموده، دلمه را داخل ظرف گذاشته و درون فر قرار می دهیم و با حرارت ١٧۵ درجه سانتیگراد به مدت ١٠ الی ١۵ دقیقه تا نان برشته شود. پس از آماده شدن غذا اطرافش را با تربچه، پیازچه و سبزی خوردن تزئین می نماییم.
- منبع:پنجاه چهل
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش انواع دلمه ، آموزش انواع غذابا مرغ ، آموزش پخت دلمه با فلفل دلمه ، آموزش پخت دلمه مرغ ، آموزش دلمه مرغ ، اشپزی ، ایرانی ، دستور پخت دلمه مرغ ، دستور تهیه دلمه مرغ ، دلمه مرغ ، روش پخت دلمه مرغ ، روش تهیه دلمه مرغ ، سایت پنجاه چهل ، طرز تهیه دلمه مرغ ، غذا ، گل بانو ، گلبانو ، مواد اولیه دلمه مرغ ، نحوه پخت دلمه مرغ ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0