نحوه پخت دلمه مرغ/آشپزی

مواد لازم مقدار
1 ‏مرغ نصف ١ ‏عدد
2 گرد لیمو عمانی یا گرد غوره ٢ ‏قاشق
3 پیاز سرخ شده ٣ ‏قاشق
4 نان لواش ٢ ‏تا ٣ ‏عدد
5 سس سفید ٣ ‏قاشق
6 نمک، فلفل، روغن به مقدار لازم

‏طرز تهیه

  1. ‏مرغ را تکه تکه کرده و با یک لیوان آب و پیاز سرخ کرده، همراه با نمک و فلفل و یک قاشق گرد غوره با حرارت متوسط می پزیم تا جایی که آب مرغ کاملا ‏تمام شود. سپس استخوانهای مرغ را کشیده و گوشت مرغ را ریز می نماییم و بقیه ‏آب مرغ را (حدود 3 ‏تا 4 ‏قاشق) همراه با گرد غوره و سس سفید روی مرغ ریخته و هم می زنیم.
  2. ٢ ‏عدد نان لواش را روی هم گذاشته و به اندازه یک بشقاب با قیچی می بریم سپس مخلوط مرغمان را روی نان ریخته و مانند بقچه چهار طرف آن را روی هم ‏می آوریم به طوری که محکم گردد. این عمل را تکرار کرده تا نان و موادمان تمام شود. ظرف پیرکس مناسبی را انتخاب و کف آن را چرب نموده، دلمه را داخل ‏ظرف گذاشته و درون فر قرار می دهیم و با حرارت ١٧۵ ‏درجه سانتیگراد به مدت ١٠ الی ١۵ ‏دقیقه تا نان برشته شود. پس از آماده شدن غذا اطرافش را با تربچه، پیازچه و سبزی خوردن تزئین می نماییم.
  3. منبع:پنجاه چهل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post آموزش پخت کیک گوشت و مرغ/ آشپزی
Next post طرز تهیه دلمه فلفل سبز و مرغ/ آشپزی