کد خبر : 7744
تاریخ انتشار : دوشنبه 5 خرداد 1393 - 19:00

طرز تهیه خورش کدو مسما/آشپزی

طرز تهیه خورش کدو مسما/آشپزی

یک غذای بسیار لذیذ و متنوع خصوصا برای کسانی که تمایل دارند از گوشت و مرغ استفاده نکنند و یا رژیم های گیاهخواری دارند. روغن زیتون   3 قاشق غذاخوری پیاز سفید بزرگ درشت خرد شده   1 عدد دارچین   1 قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز    2 قاشق غذاخوری سیر خرد شده   4

خورش-کدومسما
یک غذای بسیار لذیذ و متنوع خصوصا برای کسانی که تمایل دارند از گوشت و مرغ استفاده نکنند و یا رژیم های گیاهخواری دارند.
روغن زیتون   3 قاشق غذاخوری
پیاز سفید بزرگ درشت خرد شده   1 عدد
دارچین   1 قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز    2 قاشق غذاخوری
سیر خرد شده   4 حبه
زیره سبز   1 قاشق غذاخوری
آب لیمو تازه   2 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی بزرگ درشت خرد شده   4 عدد
کدو تنبل خرد شده   500 گرم
لوبیا قرمز پخته شده و یا کنسرو  1 پیمانه
آب    1 پیمانه
نمک و فلفل   به مقدار لازم
1 . برای تهیه خورش کدو مسما، ابتدا در یک قابلمه بزرگ، روغن زیتون را حرارت دهید و پیاز را اضافه کنید و به مدت چند دقیقه تفت دهید تا سرخ شود.
2 . پودر دارچین و فلفل قرمز را اضافه نموده و به مدت 2 دقیقه دیگر در روغن تفت دهید.
3 . مخلوط سیر و زیره سبز را اضافه نموده و سرخ کردن را به مدت 2 دقیقه ادامه دهید.
4 . آبلیمو و گوجه فرنگی را اضافه کنید و  کاملا مخلوط کنید تا خورش طعم دلپذیری داشته باشد.
5 . کدو، لوبیا و آب را به خورش اضافه نموده و کمی نمک و فلفل برای طعم دار نمودن غذا اضافه کنید.
6 . اجازه دهید خورش بجوش بیاید (به مدت 1 ساعت ) و یا تا زمانی که کدو ها کاملا نرم و پخته شوند. در صورت لزوم آب بیشتری اضافه کنید.
7 . زمانی که خورش از غلظت مورد نظر برخوردار شد، موقع سرو آن فرا رسیده است.
8 . در صورت تمایل می توانید این خورش را با برنج و یا یک تکه از نان پیتا میل کنید.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *