کد خبر : 4339
تاریخ انتشار : پنجشنبه 26 دی 1392 - 21:45
پخت متفاوت آش رشته/آشپزی

مواد لازم مقدار 1 رشته ١۵٠ گرم 2 نخود ٢ پیمانه 3 لوبیا چیتی ٢ پیمانه 4 عدس ٢ پیمانه 5 سبزی آش ١ کیلو 6 پیاز ٢ عدد 7 نعنا خشک 1 پیمانه 8 اسفناج ٣٠٠ گرم 9 کشک ١ پیمانه 10 زردچوبه ١ قاشق غذاخوری 11 نمک و فلفل به مقدار
مواد لازم | مقدار | |
1 | رشته | ١۵٠ گرم |
2 | نخود | ٢ پیمانه |
3 | لوبیا چیتی | ٢ پیمانه |
4 | عدس | ٢ پیمانه |
5 | سبزی آش | ١ کیلو |
6 | پیاز | ٢ عدد |
7 | نعنا خشک | 1 پیمانه |
8 | اسفناج | ٣٠٠ گرم |
9 | کشک | ١ پیمانه |
10 |
زردچوبه |
١ قاشق غذاخوری |
11 | نمک و فلفل | به مقدار لازم |
روش پخت
- حبوبات را از شب قبل خیس نموده و جداگانه می پزیم. در قابلمه ای مناسب آب را به جوش می آوریم سپس سبزی آش را که خرد نمودیم داخل آن می ریزیم وقتی سبزیجات کمی پخته شدند حبوبات پخته شده و اسفناج را نیز اضافه می نمائیم. بعد از گذشت 15 دقیقه رشته ها را خرد نموده و داخل آش می ریزیم.
- (مقدار سختی آش بستگی به ذائقه شما دارد) پیازها را خلال کرده و با کمی روغن سرخ می کنیم. زردچوبه را نیز داخل آن سرخ می نمائیم. نعنا خشک شده را افزوده و بعد از ٢ الی ٣ دقیقه شعله را خاموش می نمائیم. سپس این مواد را نیز داخل آش می ریزیم. وقتی رشته پخته شد آش آماده می باشد. می توانیلد روی آن را با کشک تزئین نمائید.
منبع:پنجاه چهل
برچسب ها :آش ، آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش انواع آش ، آموزش پخت آش ، آموزش متفاوت پخت آش رشته ، اشپزی ، ایرانی ، پخت آش ، پخت متفاوت آش رشته ، تهیه آش رشته ، دستور پخت آش رشته ، دستور جدید پخت آش رشته ، روش پخت آش رشته ، سایت پنجاه چهل ، طرز تهیه آش رشته ، غذا ، گل بانو ، گلبانو ، مواد اولیه آش رشته ، نحوه پخت آش رشته ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0