پخت متفاوت آش رشته/آشپزی

 

 

مواد لازم مقدار
1 ‏رشته ١۵٠ ‏گرم
2 نخود ٢ ‏پیمانه
3 ‏لوبیا چیتی ٢ ‏پیمانه
4 عدس ٢ ‏پیمانه
5 ‏سبزی آش ١ ‏کیلو
6 پیاز ٢ ‏عدد
7 ‏نعنا خشک 1 پیمانه
8 اسفناج ٣٠٠ ‏گرم
9 ‏کشک ١ ‏پیمانه
10

زردچوبه

١ ‏قاشق غذاخوری
11 ‏نمک و فلفل به مقدار لازم

روش پخت

  1. ‏حبوبات را از شب قبل خیس نموده و جداگانه می پزیم. در قابلمه ای مناسب آب را به جوش می آوریم سپس سبزی آش را که خرد نمودیم داخل آن می ریزیم وقتی سبزیجات کمی پخته شدند حبوبات پخته شده و اسفناج را نیز اضافه می نمائیم. بعد ‏از گذشت 15 ‏دقیقه رشته ها را خرد نموده و داخل آش می ریزیم.
  2. ‏(مقدار سختی آش بستگی به ذائقه شما دارد) پیازها را خلال کرده و با کمی روغن سرخ می کنیم. زردچوبه را نیز داخل آن سرخ می نمائیم. نعنا خشک شده را افزوده و بعد از ٢ ‏الی ٣ ‏دقیقه شعله را خاموش می نمائیم. سپس این مواد را نیز داخل‏ آش می ریزیم. وقتی رشته پخته شد آش آماده می باشد. می توانیلد روی آن را با کشک تزئین نمائید.

منبع:پنجاه چهل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post طرز تهیه آش دوغ/ آشپزی
Next post طرز تهیه کباب ترش/ آشپری