کد خبر : 5901
تاریخ انتشار : شنبه 17 اسفند 1392 - 12:05

طرزتهیه میت لوف /آشپزی

طرزتهیه میت لوف /آشپزی

طرزتهیه میت لوف

 

طرزتهیه میت لوف /آشپزی

طرزتهیه میت لوف /آشپزی

طرزتهیه میت لوف /آشپزی

مواد لازم برای 3.4 نفر

گوشت چرخ کرده 200 گرم

سویا خشک 1 لیوان

پیاز 1 عدد بزرگ

تخم مرغ 2 عدد

بکین پ 1 ق م

مغر 1 عدد نان باگت

سس قرمز 2 ق غ

نمک و آویشن

سوسیس خرد شده 2 عدد

جعفری ساطوری تقریبا2 ق غ

پودر سوخاری مقداری

پوره سیب زمینی جهت تزیین

ابتدا سویا رو میخیسونیم و حجیم که شد به همراه مغز نان باگت چرخ میکنیم

پیاز رو رنده و یا چرخ میکنیم و ابشو میگیریم

همه مواد از جمله پیاز .گوشت.سویا .سوسیس . جعفری .تخم مرغها وبکین پ. سس قرمز و نمک و آویشن رو با هم مخلوط میکنیم و در حد یکد ست شدن ورز میدیم

روی یک نایلون مواد رو قرار میدیم و به شکل قالب لوف درش مییاریم و بعد کل سطحشو به پودر سوخاری آغشته میکنیم البته من مقداری هم چیپس خلالی روی سطح مواد پاشیدم

سپس تابه رو روی حرارت گذاشته و چربش میکنیم و گوشت رو به کمک نایلون به داخل تابه انتقال میدیم و دو طرفشو سرخ میکنیم

سپس کف تابه مقداری گوجه ی حلقه شده میچینیم و میت لوف رو روی گوجه ها قرار میدیم

برای روی میت لوف مقداری سس درست میکنیم{با مقداری آب و رب و نمک و فلفل و زردچوبه } و سس را روی سطح میت لوف میریزیم

READ
آموزش درست کردن گل شیپوری با روبان

در تابه را میبندیم تا با بخار سس و گوجه ها میت لوف کاملا پخته بشه

در آخر میت لوف رو به ظرف سرو انتقال میدیم

وبه شکل دلخواه تزیین میکنیم

من سطح میت لوف رو با پوره ی سیب زمینی و چیپس خلالی و زیتون تزیین کردم

برای اینکه راحت برش بدین بهتره بزارید میت لوف خنک بشه بعدش به راحتی برش بزنید

طرزتهیه میت لوف /آشپزی

طرزتهیه میت لوف /آشپزی

منبع:طعم خوش آشپزی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *