آموزش پخت ‏کباب ختن/آشپزی

مجموعه: آشپزی, ایرانی, غذاها, هنرهای خانه تعداد بازدید: 67
مواد لازم مقدار
1 ‏گوشت بدون استخوان نیم کیلو
2 فلفل دلمه ای ١ ‏عدد
3 ‏کره ١٠٠ ‏گرم
4 ماست ١٠٠ ‏گرم
5 ‏خامه ١٠٠ ‏گرم
6 ‏خلال بادام ۵٠ ‏گرم
7 شیر ١ ‏استکان
8 ‏زعفران و زیره هر کدام نصف قاشق
9 آبلیمو ٢ ‏قاشق چایخوری
10 نمک، فلفل، روغن به مقدار لازم

 طرز تهیه

  1. ‏گوشت چرخ کرده را در هاون می کوبیم. سپس گوشت له شده را در کره تفت داده و کمی کره به آن اضافه می کنیم. آب لیمو ترش را نیز می افزاییم تا کاملا به ‏خورد گوشت برود. فلفل دلمه ای ها را حلقه حلقه کرده و داخل غذا می ریزیم. ‏زیره، زعفران آب گرفته شده و فلفل را هم اضافه می کنیم شعله را کم می کنیم تا جایی که کباب به روغن بیفتد و در روغن خودش سرخ شود. بعد از اینکه گوشتها ‏سرخ شدند آنها را در ظرف مناسبی ریخته و روی آنها گشنیز می پاشیم.

 منبع:پنجاه چهل

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش پخت ‏کباب ختن/آشپزی”

قالب تفریحی