کد خبر : 4466
تاریخ انتشار : سهشنبه 1 بهمن 1392 - 18:32
طرز تهیه شامی مرغ/ آشپزی
طرز تهیه شامی مرغ
مواد لازم | مقدار | |
1 | گوشت سینه | ۴٠٠ گرم |
2 | قارچ |
١٠ عدد |
3 | گردو | ٢ پیمانه |
4 | پنیر | ١ پیمانه |
5 | پیاز | ١ عدد |
6 | تخم مرغ | ٣ عدد |
7 | نمک ادویه و روغن | به مقدار لازم |
طرز تهیه
- مرغ را با پیاز پخته و چرخ می نمائیم. تخم مرغها را داخل مواد ریخته و قارچ ریز شده را به همراه گردوی رنده شده به مرغها اضافه می کنیم. مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کرده و سپس در روغن داغ سرخ می کنیم.
منبع:پنجاه چهل
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش انواع غذا بامرغ ، آموزش پخت شامی مرغ ، آموزش شامی مرغ ، اشپزی ، ایرانی ، دستور پخت شامی مرغ ، دستور تهیه شامی مرغ ، روش پخت شامی مرغ ، روش تهیه شامی مرغ ، روش شامی مرغ ، سایت پنجاه چهل ، شامی ، شامی مرغ ، طرز تهیه شامی مرغ ، غذا ، گل بانو ، گلبانو ، مواد اولیه شامی مرغ ، نحوه پخت شامی مرغ ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0