کد خبر : 4327
تاریخ انتشار : پنجشنبه 26 دی 1392 - 20:06
آموزش پخت کباب ختن/آشپزی

مواد لازم مقدار 1 گوشت بدون استخوان نیم کیلو 2 فلفل دلمه ای ١ عدد 3 کره ١٠٠ گرم 4 ماست ١٠٠ گرم 5 خامه ١٠٠ گرم 6 خلال بادام ۵٠ گرم 7 شیر ١ استکان 8 زعفران و زیره هر کدام نصف قاشق 9 آبلیمو ٢ قاشق چایخوری 10 نمک، فلفل، روغن به مقدار لازم
مواد لازم | مقدار | |
1 | گوشت بدون استخوان | نیم کیلو |
2 | فلفل دلمه ای | ١ عدد |
3 | کره | ١٠٠ گرم |
4 | ماست | ١٠٠ گرم |
5 | خامه | ١٠٠ گرم |
6 | خلال بادام | ۵٠ گرم |
7 | شیر | ١ استکان |
8 | زعفران و زیره | هر کدام نصف قاشق |
9 | آبلیمو | ٢ قاشق چایخوری |
10 | نمک، فلفل، روغن | به مقدار لازم |
طرز تهیه
- گوشت چرخ کرده را در هاون می کوبیم. سپس گوشت له شده را در کره تفت داده و کمی کره به آن اضافه می کنیم. آب لیمو ترش را نیز می افزاییم تا کاملا به خورد گوشت برود. فلفل دلمه ای ها را حلقه حلقه کرده و داخل غذا می ریزیم. زیره، زعفران آب گرفته شده و فلفل را هم اضافه می کنیم شعله را کم می کنیم تا جایی که کباب به روغن بیفتد و در روغن خودش سرخ شود. بعد از اینکه گوشتها سرخ شدند آنها را در ظرف مناسبی ریخته و روی آنها گشنیز می پاشیم.
منبع:پنجاه چهل
برچسب ها :آشپری ، آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش پخت انواع کباب ، آموزش پخت کباب ختن ، ایرانی ، پخت کباب ، تهیه کباب ، تهیه کباب ختن ، دستور تهیه کباب ختن ، روش پخت کباب ، روش پخت کباب ختن ، سایت پنجاه چهل ، طرز پخت کباب ، طرز پخت کباب ختن ، طرز تهیه کباب ، طرز تهیه کباب ختن ، غذا ، کباب ختن ، گل بانو ، مواد اولیه کباب ، مواد لازم برای پخت کباب ختن ، نحوه پخت کباب ، نحوه پخت کباب ختن ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0