مواد لازم | مقدار | |
1 | گوشت بدون استخوان | نیم کیلو |
2 | فلفل دلمه ای | ١ عدد |
3 | کره | ١٠٠ گرم |
4 | ماست | ١٠٠ گرم |
5 | خامه | ١٠٠ گرم |
6 | خلال بادام | ۵٠ گرم |
7 | شیر | ١ استکان |
8 | زعفران و زیره | هر کدام نصف قاشق |
9 | آبلیمو | ٢ قاشق چایخوری |
10 | نمک، فلفل، روغن | به مقدار لازم |
طرز تهیه
- گوشت چرخ کرده را در هاون می کوبیم. سپس گوشت له شده را در کره تفت داده و کمی کره به آن اضافه می کنیم. آب لیمو ترش را نیز می افزاییم تا کاملا به خورد گوشت برود. فلفل دلمه ای ها را حلقه حلقه کرده و داخل غذا می ریزیم. زیره، زعفران آب گرفته شده و فلفل را هم اضافه می کنیم شعله را کم می کنیم تا جایی که کباب به روغن بیفتد و در روغن خودش سرخ شود. بعد از اینکه گوشتها سرخ شدند آنها را در ظرف مناسبی ریخته و روی آنها گشنیز می پاشیم.
منبع:پنجاه چهل