کد خبر : 4312
تاریخ انتشار : پنجشنبه 26 دی 1392 - 18:24
آموزش آش اماج/آشپزی
مواد لازم مقدار 1 نخود ٢٠٠ گرم 2 لوبیا قرمز ٢٠٠ گرم 3 لوبیا چیتی ٢٠٠ گرم 4 عدس ٢٠٠ گرم 5 سبزی آش 1 کیلو 6 پیاز ٢ عدد 7 آرد ۴ قاشق سوپخوری 8 کره ۵٠ گرم 9 نمک و فلفل به مقدار لازم روش پخت حبوبات را از قبل
مواد لازم | مقدار | |
1 | نخود | ٢٠٠ گرم |
2 | لوبیا قرمز | ٢٠٠ گرم |
3 | لوبیا چیتی | ٢٠٠ گرم |
4 | عدس | ٢٠٠ گرم |
5 | سبزی آش | 1 کیلو |
6 | پیاز | ٢ عدد |
7 | آرد | ۴ قاشق سوپخوری |
8 | کره | ۵٠ گرم |
9 | نمک و فلفل | به مقدار لازم |
روش پخت
- حبوبات را از قبل خیس کرده و می پزیم. سبزی را به حبوبات افزوده و با شعله ملایم روی حرارت قرار می دهیم وقتی این مواد خوب پخته شد آرد را به گلوله های کوچک تبدیل کرده و در روغن سرخ می کنیم و به آرامی داخل آش در حال جوش می ریزیم. پیاز را نیز سرخ نموده و به آش می افزاییم. وقتی تمامی مواد آش پخته شد آش آماده سرو می باشد.
منبع:پنجاه چهل
برچسب ها :آش اماج ، آشپزی ، آموزش آش اماج ، آموزش آشپزی ، آموزش انواع آش ، آموزش پخت آش اماج ، آموزش پخت انواع آش ، اموزش ، پخت انواع آش ، تهیه آش اماج ، درست کردن آش اماج ، دستور پخت آش اماج ، دستور تهیه آش اماج ، روش پخت آش اماج ، سایت پنجاه چهل ، طرز تهیه آش ، طرز تهیه آش اماج ، غذا ، گل بانو ، گلبانو ، مواد اولیه آش اماج ، نحوه آش اماج ، نحوه پخت آش اماج ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0