طرز تهیه پکاره(پاکوره)/غذای مخصوص ماه رمضان
مواد لازم : آرد نخود 1 لیوان و نیم خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری سیر 4 حبه – رنده شده پیاز ( یا پیازچه ) 2 عدد متوسط – ریز خورد شده کلم سفید خورد شده: اختياري نمک – فلفل و زرد چوبه: به اندازه نياز فلفل سبز قلمی خورد شده تند:(به مقدار دلخواه ):
مواد لازم :
آرد نخود 1 لیوان و نیم
خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری
سیر 4 حبه – رنده شده
پیاز ( یا پیازچه ) 2 عدد متوسط – ریز خورد شده
کلم سفید خورد شده: اختياري
نمک – فلفل و زرد چوبه: به اندازه نياز
فلفل سبز قلمی خورد شده تند:(به مقدار دلخواه ):
۱. آرد نخود و پودر خمیر مایه را مخلوط کرده آب را اضافه می کنیم و هم میزنیم تا حدی که مایه نسبتا رقیقی بدست بیاد ( نباید خیلی رقیق و نه خیلی غلیظ باشد ) طوری که با استکان یا ملاقه گرد بتونیم بریزیم توی روغن)
۲. این مایه رو میگذاریم تا ور بیاد ، حدود 1 ساعت (در هوای گرم کمتر از یک ساعت )
۳. سپس پیاز خورد شده و سیر رنده شده ؛ فلفل، نمک ، فلفل سبز خوردشده و در صورت تمایل کلم خورد شده را اضافه کرده ، هم میزنیم .
۴. توسط فنجان کوچک یا ملاقه گرد از مواد داخل روغن داغ میریزیم و سرخ می کنیم تا دو طرف آن طلایی شود …
نکته:
طبق معمول غذاهای هندی باید کمی تند باشد
با سس انبهویا سس قرمز تند و
یا کچاپ بیشتر میچسبد
منظور از ارد نخود آرد نخودچی نیست بلکه آرد نخود خام میباشد(نخودها را چند ساعت درآب می خیسانیم و بعد اجازه میدهیم کمی خشک شود بعد با آسیاب حسابی پودر میکنیم)
در بسته های آماده هم این آرد بفروش میرسد هم از نوع وطنی و هم خارجی.
منبع:یک میز با پند سر اشپز
برچسب ها :آموزش پکاره(پاکوره) ، اشپزی ، پکاره(پاکوره) ، دستور تهیه پکاره(پاکوره) ، روش تهیه پکاره(پاکوره) ، طرز تهیه پکاره(پاکوره)/غذای مخصوص ماه رمضان ، طرزتهیه پکاره(پاکوره) ، غذای ماه رمضان ، گل بانو ، گلبانو ، نحوه تهیه پکاره(پاکوره) ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0