کد خبر : 7404
تاریخ انتشار : شنبه 27 اردیبهشت 1393 - 23:33

طرز تهیه پکاره(پاکوره)/غذای مخصوص ماه رمضان

طرز تهیه پکاره(پاکوره)/غذای مخصوص ماه رمضان

مواد لازم : آرد نخود     1 لیوان و نیم خمیر مایه    1 قاشق غذاخوری سیر    4 حبه – رنده شده پیاز ( یا پیازچه )  2 عدد متوسط – ریز خورد شده کلم سفید  خورد شده: اختياري نمک – فلفل و زرد چوبه: به اندازه نياز فلفل سبز قلمی خورد شده تند:(به مقدار دلخواه ):

طرز تهیه پکاره(پاکوره)/غذای مخصوص ماه رمضان

مواد لازم :طرز تهیه پکاره(پاکوره)/غذای مخصوص ماه رمضان

آرد نخود     1 لیوان و نیم

خمیر مایه    1 قاشق غذاخوری

سیر    4 حبه – رنده شده

پیاز ( یا پیازچه )  2 عدد متوسط – ریز خورد شده

کلم سفید  خورد شده: اختياري

نمک – فلفل و زرد چوبه: به اندازه نياز

فلفل سبز قلمی خورد شده تند:(به مقدار دلخواه ):

 

۱.  آرد نخود  و پودر خمیر مایه را مخلوط کرده آب را اضافه می کنیم و هم میزنیم تا حدی که مایه نسبتا رقیقی بدست بیاد ( نباید خیلی رقیق و نه خیلی غلیظ باشد ) طوری که با استکان یا ملاقه گرد بتونیم بریزیم توی روغن)

طرز تهیه پکاره(پاکوره)/غذای مخصوص ماه رمضان

۲.  این مایه رو میگذاریم تا ور بیاد ، حدود 1 ساعت (در هوای گرم کمتر از یک ساعت )

  

۳.  سپس پیاز خورد شده و سیر رنده شده ؛ فلفل، نمک ، فلفل سبز خوردشده و در صورت تمایل کلم خورد شده را اضافه کرده ، هم میزنیم .

 

 طرز تهیه پکاره(پاکوره)/غذای مخصوص ماه رمضان

۴.   توسط فنجان کوچک یا ملاقه گرد از مواد داخل روغن داغ میریزیم و سرخ می کنیم تا دو طرف آن طلایی شود …

 

  نکته:

طبق معمول غذاهای هندی باید کمی تند باشد

با سس انبهویا سس قرمز تند و

یا کچاپ بیشتر میچسبد

منظور از ارد نخود آرد نخودچی نیست بلکه آرد نخود خام میباشد(نخودها را چند ساعت درآب می خیسانیم و بعد اجازه میدهیم کمی خشک شود بعد با آسیاب حسابی پودر میکنیم)

در بسته های آماده هم این آرد بفروش میرسد هم از نوع وطنی و هم خارجی.

منبع:یک میز با پند سر اشپز

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *