کد خبر : 20355
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 2 آبان 1402 - 18:02

طرز تهیه کیک زردآلو خوشمزه

طرز تهیه کیک زردآلو خوشمزه

کیک زرآلو از کیک های فوق العاده خوشمزه، لذیذ و معروف میوه ای می باشد و معمولا در فصل بهار و تابستان که فصل زردآلو است آن را درست می کنند.

طرز تهیه کیک زردآلو خوشمزه و خانگی با طعم بی نظیر ، دستور تهیه کیک زردآلو و بادام ساده شف طیبه و به خانه برمیگردیم بدون شیر

کیک زردآلو از کیک های فوق العاده خوشمزه، لذیذ و معروف میوه ای می باشد و معمولا در فصل بهار و تابستان که فصل زردآلو است آن را درست می کنند.

مواد لازم کیک زردآلو
آرد 2 پیمانه
نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
ماست نصف پیمانه
روغن نصف پیمانه
شکر 1 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
پودر نارگیل 3 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
وانیل نصف قاشق چای خوری
نمک یک چهارم قاشق چای خوری
زردآلو نصف پیمانه

مراحل طرز تهیه کیک زردآلو

مرحله 1

برای درست کردن کیک زردآلو خوشمزه ابتدا تخم مرغ و شکر را با دور تند همزن آنقدر می زنیم تا کرم رنگ شود. بعد روغن را اضافه کرده و مخول مخلوط می کنیم.

مرحله 2

در ادامه ماست را اضافه کرده و با همزن برقی یا دستی خوب هم می زنیم تا کاملا مواد باهم ترکیب شوند.

مرحله 3

حالا در یک ظرف جداگانه آرد را ریخته و نشاسته ذرت، وانیل، نمک، بکینگ پودر را اضافه می کنیم و پس از مخلوط کردن آن را سه بار الک می کنیم.

مرحله 4

سپس 2 قاشق غذاخوری از آرد را کنار می گذاریم و بقیه آرد را در سه مرحله به مایه کیک اضافه می کنیم و به صورت آرام هم می زنیم.

مرحله 5

بعد زردآلو ها را برش نازک زده و با دو قاشق غذاخوری آرد کنار گذاشته شده مخلوط می کنیم. این کار باعث می شود زردآلو ته کیک فرو نرود.

مرحله 6

در این مرحله از طرز تهیه کیک زردآلو، کف قالب مورد نظر خود را با کره یا روغن چرب کرده و آرد پاشی می کنیم.

READ
آموزش بافت شال گردن مدل اسکی/بافتنی

مرحله 7

بعد مایه کیک را دو قسمت می کنیم و قسمت اول را داخل قالب ریخته و بعد زردآلو های برش زده را روی مایه کیک می چینیم.

مرحله 8

سپس نصف دیگر مایه کیک را به آرامی با قاشق روی زردآلوهای داخل قالب می ریزیم تا کاملا بر روی زردآلو ها یک لایه از خمیر کیک پوشانده شود.

مرحله 9

حالا کیک آماده شده را برای پخت درون طبقه وسط فر از یک ربع قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد به مدت 35 تا 40 دقیقه می گذاریم تا بپزند.

مرحله 10

بعد از 30 دقیقه پخت کیک را با سیخ چوبی تمیز تست می کنیم. برای این کار سیخ چوبی را وسط کیک فرو می کنیم اگر تمیز بیرون آمد و مواد بهش نچسبید کیک پخته است.

مرحله 11

بعد از اینکه کیک پخت فر را خاموش می کنیم و به مدت 10 دقیقه صبر می کنیم تا کیک داخل فر بماند و بعد آن را بیرون می آوریم.

منبع :بارونک

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *