کد خبر : 15400
تاریخ انتشار : شنبه 2 مرداد 1395 - 23:07
طرز تهیه کیک ژلهای
این کیک یکی از خوشمزهترین و نرم ترین کیکهایی است که تا به حال خوردهاید. شما میتوانید این کیک را به همراه توت فرنگی تازه سرو کنید. مواد لازم برای تهیهی این کیک: یک بسته 510 گرمی پودر کیک 3 عدد تخم مرغ ( این تعداد ممکن است بر روی بسته بندی کیک متفاوت باشد.
این کیک یکی از خوشمزهترین و نرم ترین کیکهایی است که تا به حال خوردهاید. شما میتوانید این کیک را به همراه توت فرنگی تازه سرو کنید.
مواد لازم برای تهیهی این کیک:
- یک بسته 510 گرمی پودر کیک
- 3 عدد تخم مرغ ( این تعداد ممکن است بر روی بسته بندی کیک متفاوت باشد. بهتر است بر اساس دستورالعمل موجود بر روی بسته بندی عمل کنید)
- یک سوم پیمانه کره یا یک سوم پیمانه روغن
- یک پیمانه آب
- یک بسته 85 گرمی ژلاتین
- خامه برای تزیین
- میوه مورد نظر (اختیاری و دلخواه)
طرز تهیه:
- کیک خود را بر اساس دستورالعمل موجود بر روی بسته بندی آماده کنید.
- اجازه دهید روی سینی کاملا خنک شود.
- با استفاده از یک چنگال بر روی کیک سوراخهایی ایجاد کنید.
- ژلاتین خود را بر اساس دستورالعمل موجود بر روی آن آماده کنید.
- حالا ژله آماده شده را به آرامی روی کیک خنک شده بریزید.
- کیک را داخل یخچال بگذارید تا ژله روی آن خودش را بگیرد.
- کیک را روی بشقاب یا ظرف مناسب سرو، قرار دهید.
- خامه مورد نظر را روی آن بریزید و با میوه تزیین نمایید. شما میتوانید کیک اضافی را بپوشانید و در یخچال قرار دهید.
برچسب ها :آشپزی ، آموز ش کیک ژله ای ، آموزش آشپزی ، انواع کیک ، چگونه یک کیک ژلهای خوشمزه بپزیم؟ ، طرز پخت کیک ژلهای ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0