کد خبر : 3718
تاریخ انتشار : دوشنبه 9 دی 1392 - 23:03

آموزش دسر بی در دسر کیک هندوانه/دسر

آموزش دسر بی در دسر  کیک هندوانه/دسر

همه آنچه برای تهیه این دسر نیاز دارید همین چند قلم است: هندوانه: یک عدد. پنیر خامه‌ای: 500 گرم. انگور: یک خوشه. گردو: یک پیمانه.

همه آنچه برای تهیه این دسر نیاز دارید همین چند قلم است: هندوانه: یک عدد. پنیر خامه‌ای: 500 گرم. انگور: یک خوشه. گردو: یک پیمانه.

635187398261319172

طرز تهیه
سر و ته هــندوانه را به شکل دایره بریده، پوست دور هندوانه را از آن جدا کرده و دانه‌های روی آن را می‌گیریم. پنیر خامه‌ای را با همزن برقی کمی زده تا نرم شود، سپس بالا و دور هندوانه را با پنیر خامه‌ای می‌پوشانیم به طوری که تمام سطح و دور تا دور هندوانه از پنیر پوشیده شده و هندوانه معلوم نباشد. حالا روی آن را با انگــور تزیین کرده و دور کیک را با گردوی خرد شده می‌پوشانیم.

* می‌توان به جای انگور از میوه‌های دلخواه دیگر برای تزیین استفاده کرد.
* می‌توانید به جای گردو از بادام یا فندق نیز در صورت دلخواه استفاده کنید.

همه آنچه برای تهیه این دسر نیاز دارید همین چند قلم است: هندوانه: یک عدد. پنیر خامه‌ای: 500 گرم. انگور: یک خوشه. گردو: یک پیمانه.

طرز تهیه
سر و ته هــندوانه را به شکل دایره بریده، پوست دور هندوانه را از آن جدا کرده و دانه‌های روی آن را می‌گیریم. پنیر خامه‌ای را با همزن برقی کمی زده تا نرم شود، سپس بالا و دور هندوانه را با پنیر خامه‌ای می‌پوشانیم به طوری که تمام سطح و دور تا دور هندوانه از پنیر پوشیده شده و هندوانه معلوم نباشد. حالا روی آن را با انگــور تزیین کرده و دور کیک را با گردوی خرد شده می‌پوشانیم.

READ
طرز تهیه یک سوپ مخصوص برای سرماخوردگی/آشپزی

* می‌توان به جای انگور از میوه‌های دلخواه دیگر برای تزیین استفاده کرد.
* می‌توانید به جای گردو از بادام یا فندق نیز در صورت دلخواه استفاده کنید.
* برای جلوگیری از آب انداختن هندوانه زیر آن دستمال کاغذی آشپزخانه بگذارید و بعد روی آن را تزیین کنید.
منبع

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *