چند نكته کلیدی براي پوست كندن پياز/نکات خانه داری
بعد از اینکه پوست پیاز رو کندید، هر یک از پیازها رو از وسط دو نیمه یا خردتر کرده، به مدت 5 دقیقه بگذارید به همین حال بمونه، بعد که گازهاش تخلیه شد خردش کنید، اینطوری چشمتون نمی سوزه.
پوست كندن پياز كار بسيار دشواري استبهطوري كه اغلب از آن فرار ميكنند و حاضر بهپوست كندن پياز پوست كندن نيستند زيرا بويپياز چشمها را ميسوزاند و اشكها به سرعتجاري ميشوند به چند روش ساده برايتوجهكنيد.
-1 قسمت ريشه پياز را نگيريد و از سر پياز آنرا ريز كنيد.
-2 پياز را در يخچال قرار دهيد و پس از چندساعت آن را ريز كنيد.
-3 به هنگام خردكردن پياز، دهان خود راببنديد.
-4 پياز را هنگام پوست كندن زير شير آبسرد بگيريد.
-5 پيازهاي خيلي تند را يك ساعت در آبسرد خيس كنيد، پياز شيرين ميشود.
-6 از مصرف پياز بريده شده خودداري كنيد،زيرا جاذب ميكروب است مگر اينكه روي نيمهباقيمانده كمي كره يا روغن بماليد كه هم مدتبيشتري تازه ميماند و هم ميكروب موجود در هوارا به خود جذب نخواهد كرد. پس با اين روشها،ديگر موقع پوست كندن پياز احساس سوزش درچشمهايتان نميكنيد.
یک روش برای خرد کردن پیاز: بعد از اینکه پوست پیاز رو کندید، هر یک از پیازها رو از وسط دو نیمه یا خردتر کرده، به مدت 5 دقیقه بگذارید به همین حال بمونه، بعد که گازهاش تخلیه شد خردش کنید، اینطوری چشمتون نمی سوزه.
برچسب ها :پوست پیاز ، پیاز ، جاذب میکروب ، ریشه پیاز ، سوزش چشم ، گل بانو ، نکات خانه داری ، نکته کلیدی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0