کد خبر : 1953
تاریخ انتشار : شنبه 30 شهریور 1392 - 0:14

چند نكته کلیدی براي پوست كندن پياز/نکات خانه داری

چند نكته کلیدی براي پوست كندن پياز/نکات خانه داری

بعد از اینکه پوست پیاز رو کندید، هر یک از پیازها رو از وسط دو نیمه یا خردتر کرده، به مدت 5 دقیقه بگذارید به همین حال بمونه، بعد که گازهاش تخلیه شد خردش کنید، اینطوری چشمتون نمی سوزه.

پوست‌ كندن‌ پياز كار بسيار دشواري‌ است‌به‌طوري‌ كه‌ اغلب‌ از آن‌ فرار مي‌كنند و حاضر به‌پوست‌ كندن‌ پياز پوست‌ كندن‌ نيستند زيرا بوي‌پياز چشمها را مي‌سوزاند و اشك‌ها به‌ سرعت‌جاري‌ مي‌شوند به‌ چند روش‌ ساده‌ براي‌توجه‌كنيد.چند نكته مهم براي پوست كندن پياز

smaler text size normall text size bigger font size print page send to friend bookmark this page

 

smaler text size normall text size bigger font size print page send to friend bookmark this page

-1 قسمت‌ ريشه‌ پياز را نگيريد و از سر پياز آن‌را ريز كنيد.
-2 پياز را در يخچال‌ قرار دهيد و پس‌ از چندساعت‌ آن‌ را ريز كنيد.
-3 به‌ هنگام‌ خردكردن‌ پياز، دهان‌ خود راببنديد.
-4 پياز را هنگام‌ پوست‌ كندن‌ زير شير آب‌سرد بگيريد.
-5 پيازهاي‌ خيلي‌ تند را يك‌ ساعت‌ در آب‌سرد خيس‌ كنيد، پياز شيرين‌ مي‌شود.
-6 از مصرف‌ پياز بريده‌ شده‌ خودداري‌ كنيد،زيرا جاذب‌ ميكروب‌ است‌ مگر اينكه‌ روي‌ نيمه‌باقي‌مانده‌ كمي‌ كره‌ يا روغن‌ بماليد كه‌ هم‌ مدت‌بيشتري‌ تازه‌ مي‌ماند و هم‌ ميكروب‌ موجود در هوارا به‌ خود جذب‌ نخواهد كرد. پس‌ با اين‌ روش‌ها،ديگر موقع‌ پوست‌ كندن‌ پياز احساس‌ سوزش‌ درچشم‌هايتان‌ نمي‌كنيد.

یک روش برای خرد کردن پیاز: بعد از اینکه پوست پیاز رو کندید، هر یک از پیازها رو از وسط دو نیمه یا خردتر کرده، به مدت 5 دقیقه بگذارید به همین حال بمونه، بعد که گازهاش تخلیه شد خردش کنید، اینطوری چشمتون نمی سوزه.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *