ترکیهایها در خیلی از غذاهایشان از پنیر استفاده می کنند. در این مطلب طرز تهیه یک نوع غذای ترکیهای با پنیر را به شما آموزش می دهیم. شما میتوانید از هر نوع پنیری که دوست دارید در این نوع غذا استفاده کنید. این غذای خوشمزه گوزلمه تخم مرغ با پنیر نام دارد.
مواد اولیه
خمیر یوفکا 4 عدد
پنیر پیتزای رنده شده 1 لیوان
پنیر مازرلا 1 لیوان
تخم مرغ 4 عدد
شیر نصف لیوان
روغن مایع نصف لیوان
طرز تهیه
مقدار مواد لازم به تعداد نفرات خودتان بستگی دارد و از پنیری که دوست دارید می توانید استفاده کنید ابتدا در یک کاسه تخممرغها را میریزیم سپس نمک و روغن مایع اضافه میکنیم خوب هم میزنیم. تابه را روی حرارت گذاشته در روی سطح کار یکی ازیوفکاها را باز کرده و به مقدار دلخواه وسطش پنیر میگذاریم و مثل بقچه میبندیم روی یوفکا با دقت مخلوط تخم مرغ را میریزیم در حرارت متوسط دو طرفش را هم سرخ میکنیم وقتی پخت روی کاغذ روغن گیر قرارمیدهیم وقتی ولرم شد برش میزنیم بقیه یوفکاها را هم به همین شکل درست میکنیم.