کد خبر : 8213
تاریخ انتشار : شنبه 17 خرداد 1393 - 21:51

طرز تهیه دلمه فلفل سوخاری/آشپزی

طرز تهیه دلمه فلفل سوخاری/آشپزی

آ دلمه فلفل سوخاری مواد لازم برای 5 عدد دلمه    گوشت چرخ کرده 100 گرم پنیر پیتزا 100 گرم  جعفری خرد شده حدود 20 شاخه (من از 1 قاشق جعفری خشک شده استفاده کردم ) پیاز داغ 1 پیمانه  فلفل مخصوص 5 عدد  نمک و فلفل و پودر سیر به میزان لازم  آرد یک

آ
طرز تهیه دلمه فلفل سوخاری/آشپزی طرز تهیه دلمه فلفل سوخاری/آشپزی طرز تهیه دلمه فلفل سوخاری/آشپزی طرز تهیه دلمه فلفل سوخاری/آشپزی طرز تهیه دلمه فلفل سوخاری/آشپزی
دلمه فلفل سوخاری

مواد لازم برای 5 عدد دلمه 

 
گوشت چرخ کرده 100 گرم
پنیر پیتزا 100 گرم 
جعفری خرد شده حدود 20 شاخه (من از 1 قاشق جعفری خشک شده استفاده کردم )
پیاز داغ 1 پیمانه 
فلفل مخصوص 5 عدد 
نمک و فلفل و پودر سیر به میزان لازم 
آرد یک پیمانه
تخم مرغ یک عدد 
آب یک پیمانه 
آرد سوخاری 2 پیمانه
روغن سرخ کردنی
 
اولش بگم که نمی دونم اسم این فلفل دقیقا چیه ولی فکر کنم هالووین باشه . خلاصه که از همین فلفلایی که توی عکس می بینید لازم داریم . حالا کوتاه یا بلندش فرقی نمی کنه . فقط باید شیرین باشه 
و این رو هم بگم که این غذا یه غذای مکزیکیه
 
دلمه فلفل سوخاری
 
ابتدا گوشت و پنیر و جعفری و پیاز داغ و نمک و فلفل و پودر سیر رو با هم مخلوز می کنیم و خوب ورز میدیم. اگه دوست دارید در نهایت غذای تندی بخورید همینجا بهش فلفل قرمز هم بزنید
روی فلفل ها رو یه برش بزنید و اگر توش دونه داره حتما خالی کنید چون احتمالا خیلی تنده
با  مواد گوشتی توی فلفل ها رو پر کنید و در فلفل رو ببندید . سعی کنید که دو لبه فلفل چسبیده به هم قرار بگیره 
توی یه کاسه 1 پیمانه آرد بریزید و 1 عدد تخم مرغ رو روی اون بشکنید و با ویسک با هم مخلوط کنید .
در حین مخلوط کردن آب رو کم کم اضافه کنید تا از ماست کمی سفت تر بشه . ممکنه بسته به نوع آردتون به آب کمتری احتیاج داشته باشید . ولی دقت کنید که اگه بیش از حد شل بشه به پوست فلفل هاتون نمی چسبه . پس همون طور که گفتم آب رو کم کم اضافه کنید
فلفل ها رو ابتدا داخل مایعی که آماده کردید و سپس داخل آرد سوخاری بزنید 
حدود 10 دقیقه در فریزر قرار بدید تا خودش رو بگیره و مجددا داخل مایغ آردی و سپس آرد سوخاری بزنید و دو باره در فریزر قرار بدید 
روغن رو داغ کنید (داغ داغ) فلفل ها رو داخل روغن بذارید و سپس زیر حرارت رو ملایم کنید تا مغز پخت بشه و گوشت وسطش بپزه 
 
طعم این غذا واقعا عالیه حتما امتحانش کنید . توی این فصل از این فلفلا خوب پیدا میشه 
 
اینم عکس داخلش
طرز تهیه دلمه فلفل سوخاری/آشپزی
 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *