کد خبر : 8213
تاریخ انتشار : شنبه 17 خرداد 1393 - 21:51
طرز تهیه دلمه فلفل سوخاری/آشپزی
آ دلمه فلفل سوخاری مواد لازم برای 5 عدد دلمه گوشت چرخ کرده 100 گرم پنیر پیتزا 100 گرم جعفری خرد شده حدود 20 شاخه (من از 1 قاشق جعفری خشک شده استفاده کردم ) پیاز داغ 1 پیمانه فلفل مخصوص 5 عدد نمک و فلفل و پودر سیر به میزان لازم آرد یک
آ
مواد لازم برای 5 عدد دلمه گوشت چرخ کرده 100 گرم
پنیر پیتزا 100 گرم
جعفری خرد شده حدود 20 شاخه (من از 1 قاشق جعفری خشک شده استفاده کردم )
پیاز داغ 1 پیمانه
فلفل مخصوص 5 عدد
نمک و فلفل و پودر سیر به میزان لازم
آرد یک پیمانه
تخم مرغ یک عدد
آب یک پیمانه
آرد سوخاری 2 پیمانه
روغن سرخ کردنی
اولش بگم که نمی دونم اسم این فلفل دقیقا چیه ولی فکر کنم هالووین باشه . خلاصه که از همین فلفلایی که توی عکس می بینید لازم داریم . حالا کوتاه یا بلندش فرقی نمی کنه . فقط باید شیرین باشه
و این رو هم بگم که این غذا یه غذای مکزیکیه
ابتدا گوشت و پنیر و جعفری و پیاز داغ و نمک و فلفل و پودر سیر رو با هم مخلوز می کنیم و خوب ورز میدیم. اگه دوست دارید در نهایت غذای تندی بخورید همینجا بهش فلفل قرمز هم بزنید
روی فلفل ها رو یه برش بزنید و اگر توش دونه داره حتما خالی کنید چون احتمالا خیلی تنده
با مواد گوشتی توی فلفل ها رو پر کنید و در فلفل رو ببندید . سعی کنید که دو لبه فلفل چسبیده به هم قرار بگیره
توی یه کاسه 1 پیمانه آرد بریزید و 1 عدد تخم مرغ رو روی اون بشکنید و با ویسک با هم مخلوط کنید .
در حین مخلوط کردن آب رو کم کم اضافه کنید تا از ماست کمی سفت تر بشه . ممکنه بسته به نوع آردتون به آب کمتری احتیاج داشته باشید . ولی دقت کنید که اگه بیش از حد شل بشه به پوست فلفل هاتون نمی چسبه . پس همون طور که گفتم آب رو کم کم اضافه کنید
فلفل ها رو ابتدا داخل مایعی که آماده کردید و سپس داخل آرد سوخاری بزنید
حدود 10 دقیقه در فریزر قرار بدید تا خودش رو بگیره و مجددا داخل مایغ آردی و سپس آرد سوخاری بزنید و دو باره در فریزر قرار بدید
روغن رو داغ کنید (داغ داغ) فلفل ها رو داخل روغن بذارید و سپس زیر حرارت رو ملایم کنید تا مغز پخت بشه و گوشت وسطش بپزه
طعم این غذا واقعا عالیه حتما امتحانش کنید . توی این فصل از این فلفلا خوب پیدا میشه
اینم عکس داخلش
|
برچسب ها :آشپزی ، آموزش انواع دلمه ، آموزش دلمه فلفل سوخاری ، دستورپخت دلمه فلفل سوخاری ، دلمه ، دلمه فلفل سوخاری ، رو ش پخت دلمه فلفل سوخاری ، طرز تهیه دلمه فلفل سوخاری ، گل بانو ، گلبانو ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0