مواد لازم
قارچ صدفی :450 گرم
سرکه: 2و 1/2 پیمانه
پیاز خرد شده: 1 عدد کوچک
نمک: 1 ق غ
شکر: 1 ق غ
فلفل سیاه دانه ای: 1/4 ق چ
برگ بو: 2 عدد
سیر پوست گرفته و خرد شده: 2 حبه
طرز تهیه
قارچ ها را خوب شسته و تکه تکه نمایید.
مخلوط آب و کمی نمک را به جوش آورده و قارچ ها را به مدت8 تا 10 دقیقه حرارت دهید تا نرم شود.
در یک قابلمه متوسط، سرکه، پیاز، نمک و فلفل دانه ای را در آب ریخته و بجوشانید. سپس قارچ ها را در این آب ریخته و به مدت 5 دقیقه بجوشانید.
سیر و برگ بو را در شیشه بریزید.
قارچ و مخلوط پیاز و سرکه را در شیشه ریخته و 1 سانت از فضای بالای شیشه را خالی بگذارید.
آب را جوش آورده و شیشه را با در به مدت 15 دقیقه در آب جوش قرار دهید.
شیشه را در جای خنکی قرار دهید.
ترشی پس از حداقل 24 ساعت آماده مصرف است.
منبع :زندگی از آ …تا ….ی
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0