کد خبر : 12691
تاریخ انتشار : یکشنبه 19 بهمن 1393 - 7:09

طرز تهیه ترشی آجیل

طرز تهیه ترشی آجیل

  طرز تهیه ترشی آجیل مواد لازم : بادام هندی : ۲۰۰ گرم بادام : ۲۰۰ گرم گردو : ۲۰۰ گرم پسته : ۲۰۰ گرم برگه زردآلو : ۲۵۰ گرم آب جوش : سه و نیم پیمانه(۶۰۰ میلی‌لیتر) سرکه سفید : سه و نیم پیمانه(۶۰۰ میلی‌لیتر) چوب دارچین : چند تکه کوچک هل : یک

آجیل و خشکبار

 

طرز تهیه ترشی آجیل

مواد لازم :

بادام هندی : ۲۰۰ گرم

بادام : ۲۰۰ گرم

گردو : ۲۰۰ گرم

پسته : ۲۰۰ گرم

برگه زردآلو : ۲۵۰ گرم

آب جوش : سه و نیم پیمانه(۶۰۰ میلی‌لیتر)

سرکه سفید : سه و نیم پیمانه(۶۰۰ میلی‌لیتر)

چوب دارچین : چند تکه کوچک

هل : یک و نیم قاشق چایخوری

 

طرز تهیه :

تمام مغزها را به طور جداگانه در آب خیس کنید و پوست آن‌ها را جدا کنید.

آن‌ها را روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا کاملاً خشک شوند.

برگه‌ها را ۱ شب با آب‌جوش خیس کنید تا کاملاً نرم شوند سپس سرکه را هم اضافه کرده و ظرف را

روی حرارت قرار دهید تا چند دقیقه بجوشد.سپس آن‌ها را در مخلوط کن ریخته و پوره کنید تا به

صورت سس در آید بعد ادویه‌ها و آجیل را هم اضافه کنید و خوب مواد را با هم مخلوط کنید و

بعد از سرد شدن ترشی را در یک شیشه تمیز ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

 

نکته :

۱ – تمام آجیل‌ها باید به صورت خام مصرف شوند.

۲ – طعم این ترشی ملس است شما می توانید بنا بر ذائقه خود برگه زردآلو و سرکه آن را کم یا زیاد کنید.

منبع :شیلی ناز

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *