طرز تهیه ترشی آجیل
طرز تهیه ترشی آجیل مواد لازم : بادام هندی : ۲۰۰ گرم بادام : ۲۰۰ گرم گردو : ۲۰۰ گرم پسته : ۲۰۰ گرم برگه زردآلو : ۲۵۰ گرم آب جوش : سه و نیم پیمانه(۶۰۰ میلیلیتر) سرکه سفید : سه و نیم پیمانه(۶۰۰ میلیلیتر) چوب دارچین : چند تکه کوچک هل : یک
طرز تهیه ترشی آجیل
مواد لازم :
بادام هندی : ۲۰۰ گرم
بادام : ۲۰۰ گرم
گردو : ۲۰۰ گرم
پسته : ۲۰۰ گرم
برگه زردآلو : ۲۵۰ گرم
آب جوش : سه و نیم پیمانه(۶۰۰ میلیلیتر)
سرکه سفید : سه و نیم پیمانه(۶۰۰ میلیلیتر)
چوب دارچین : چند تکه کوچک
هل : یک و نیم قاشق چایخوری
طرز تهیه :
تمام مغزها را به طور جداگانه در آب خیس کنید و پوست آنها را جدا کنید.
آنها را روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا کاملاً خشک شوند.
برگهها را ۱ شب با آبجوش خیس کنید تا کاملاً نرم شوند سپس سرکه را هم اضافه کرده و ظرف را
روی حرارت قرار دهید تا چند دقیقه بجوشد.سپس آنها را در مخلوط کن ریخته و پوره کنید تا به
صورت سس در آید بعد ادویهها و آجیل را هم اضافه کنید و خوب مواد را با هم مخلوط کنید و
بعد از سرد شدن ترشی را در یک شیشه تمیز ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
نکته :
۱ – تمام آجیلها باید به صورت خام مصرف شوند.
۲ – طعم این ترشی ملس است شما می توانید بنا بر ذائقه خود برگه زردآلو و سرکه آن را کم یا زیاد کنید.
منبع :شیلی ناز
برچسب ها :آموزش انواع ترشیجات ، آموزش ترشی آجیل ، انواع ترشی ، ترشی آجیل ، ترشیجات ، درست کردن ترشی آجیل ، دستور تهیه ترشی آجیل ، روش تهیه ترشی آجیل ، طرزتهیه ترشی آجیل ، گل بانو ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0